banner177

banner193

ORHANGAZİ'DE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

COVİD-19 salgınının Ülkemizde görülmesinin ardından alınan tedbirler kapsamında Mart ayından itibaren kapalı olarak kalan işyerleri ile ilgili 1 Haziran tarihinden itibaren tekrar açılması gündeme gelmesinin ardından Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından açılacak olan kahvehaneler, çay ocakları, lokantalar, spor salonları ve kreşler olmak üzere birçok esnafın dezenfekte işlemleri yapıldı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 31.05.2020, 20:20
ORHANGAZİ'DE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Haziran tarihinden itibaren sosyal normalleşme takviminin açıklamasının ardından Orhangazi’de açılacak olan esnafların dükkanları Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından dezenfekte edildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ülkemizde koronavirüs ’ün görülmesinin ardından Devletimizin almış olduğu tedbirler doğrultusunda mart ayından itibaren özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu kahvehaneler, çay ocakları, lokantalar, spor salonları ve kreşler kapatılmıştı. 1 Haziran’dan itibaren normalleşme takvimi Cumhurbaşkanımız tarafından açıklamasının ardından bu yerlerimiz artık açılacaktır. Hafta sonu açılacak olan yerlerimiz ile ilgili Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz İlçemiz genelinde bulunan 120 adet kahvehane ve çay ocağını, 80 adet Lokantayı 3 adet spor salonunu ve 3 adet kreş salonunu dezenfekte işlemlerini yapmıştır. Kendilerine ulaşamadığımız esnaflarımız ile ilgili de pazartesi günü dezenfekte çalışmaları yapılacaktır.1 Haziran’dan itibaren sosyal normalleşme süreci içerisinde uymamız gereken en önemli kurallarımız ise; Maske, Mesafe ve Temizliktir” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P