banner204

banner177

banner193

banner205

ORHANGAZİ'DE KISITLAMADA DA DURMAK YOK

Türkiye genelinde artan koronavirüs salgını ile yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alınan yeni kararları açıklamasının ardından Bursa kırmızı kategoriye girmesi ile birlikte hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Orhangazi Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek ilçe genelinde hummalı bir çalışma başlattı. Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sokağa çıkma kısıtlamasından faydalanarak ilçe genelinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 04.04.2021, 12:18
ORHANGAZİ'DE KISITLAMADA DA DURMAK YOK

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  Türkiye geneli ve ilçemizde vaka sayılarının yükselmesi ile birlikte artan tedbirler doğrultusunda sokağa çıkma yasağını en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla hafta içi müdürlüklerimiz ile bir araya geldik. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak ve caddelerimizin boş kalması işlerimizi daha da kolaylaştırdı.

Cumhuriyet meydanı bembeyaz

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz cumhuriyet meydanından başlayarak köpüklü suyla baştan aşağı yıkadı. Sokağa çıkma kısıtlaması sonrası cadde ve sokaklarımızın boş olması işlerimizi daha da kolaylaştırarak hem kapsamlı hemde detaylı çalışma yapma imkânına sahip olduk. Cumhuriyet meydanından başlayan yıkama çalışmalarımız program dâhilinde tüm cadde ve sokaklarda devam edecektir. Yıkama işlemlerinin yanı sıra Veteriner işleri müdürlüğü ekiplerimiz de vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları duraklarımızı, parklarımızı, banklarımızı ve çöp konteynerlerimizi dezenfekte çalışmalarını sürdürdü. Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde hem kaldırım tamir çalışmalarını hemde asfalt yama çalışmalarını trafik engeli olmadan kolayca yapıyor. Zabıta ekiplerimiz sokağa çıkma kısıtlamalarında açık olan tüm iş yerlerini denetleme çalışmalarını aralıksız olarak devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz günlük olarak sıcak yemek dağıtımı yaparken ihtiyaç sahibi ailelerimize erzaklarını teslim ediyor. Kısacası ilçe genelinde tüm saha ekiplerimiz ile birlikte sahadayız görevimizin başındayız.

Orhangazi’de kapsamlı temizlik

Ülkemizde her geçen gün artan vaka sayılarını görüyoruz. İlçemizde de bu oran her geçen gün artıyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarını bizler belediye olarak fırsata çevirdik ve tüm çalışmalarımızı hafta sonu yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Devletimizin almış olduğu tedbirlere uyalım, “Maske, Mesafe ve Temizlik” bu virüsü hayatımızdan tamamen çıkartalım” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P