banner204

banner177

banner193

banner205

ORHANGAZİ'DE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Orhangazi Belediyesinin Ekim ayı belediye meclis toplantısı Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Ekim ayı meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşülerek karar bağlandı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 16.10.2020, 11:58
ORHANGAZİ'DE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Ekim Ayı Meclis toplantısında 2021 yılı Tahmini Gelir ve Gider bütçesi ve Mali yılı gelir bütçesi tariflerinin belirlenmesi maddeleri görüşülmek ve karara bağlanmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Belediyemize ait bir aracın hizmet dışı bırakılması ve satışı oy birliği ile kabul edildi. Orhangazi Belediyesinin Ekim Ayı Meclis toplantısı diğer gündem maddelerinden olan ilçemiz Arapzade mahallesinde bulunan 614 ada 9 parsel ve çevresi uygulama imar plan değişikliği için imar komisyonuna havale edildi.

Yeniköy’deki Çocuk Parkına Polis Memuru İsmi verildi.

Meclis toplantısının ilk gündem maddesi olan Yeniköy mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkına bu yıl hayatını kaybeden Polis Memuru isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi ve çocuk parkının adı “Polis Harun Bozdağ Parkı” ismi verildi.

Gençlik Merkezi Bakanlığa tahsis ediliyor

Ekim Ayı Meclis toplantısı gündem maddesi olan Mülkiyeti Belediyemize ait olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilmesi maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi yapılırken Plan Notu değişikliği ile ilgili madde İmar komisyonuna havale edildi. Orhangazi Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısının son gündem maddesi olan katı atıkların toplanması, taşınması ve kent temizliği işi hizmet alımının 2 yıllığına yapılması ilgili son madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P