banner177

banner193

ORHANGAZİ'DE MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI YENİDEN BAŞLADI

Busmek, Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle açılan mesleki eğitim kursları pandemi sürecinin normalleşmeye döndüğü bugünlerde 15 Hazirandan itibaren tekrardan başladı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 18.06.2020, 15:54
ORHANGAZİ'DE MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI YENİDEN BAŞLADI


rhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Busmek Orhangazi Müdürü İsmail Polat ve Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erol Türkyılmaz ile birlikte mesleki eğitim programında bulunan kurslardaki eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek kurs eğitmenleri tarafından kurslar hakkında bilgiler aldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ Busmek ve Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklarımız ile yürüttüğümüz mesleki eğitim kurs programlarımız pandemi süreci tedbirleri kapsamında ara vermiştik. 2 Şubat tarihinde Gazaltı, Argon kaynak kurslarımız ile birlikte CNC torna kurslarımızın pandemi süreci içerisinde tedbirler doğrultusunda ara verilmişti. 1 Haziran tarihinden itibaren normalleşme süreci takvimi açıklanmıştı. Bizlerde bu süreç içerisinde hazırlıklarımızı tamamlayarak 15 Hazirandan itibaren pandemi süreci tedbirler amacıyla ara verdiğimiz kurslarımıza telafi dersler vererek tamamlıyoruz.

Kurslarımız devam edecek

Mesleki eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ederek sohbet ettik. Buradaki tek amacımız Orhangazi’de bulunan sanayi kuruluşlarına kalifiyeli personel yetiştirmek. İlçemiz sanayi bölgesindedir ve nitelikli eleman ihtiyacı her zaman olacaktır. Aldıkları kurslar sayesinde iş bulmaları bir adım daha kolay olacaktır. Bizlerin amacı meslek sahibi yapmaktır. 2020-2021 eğitim ve öğretim takvimi içerisinde kurslarımız kaldığımız yerden devam edecektir. Başta Busmek Orhangazi Müdürü İsmail Polat, Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erol Türkyılmaz olmak üzere ve eğitmenlerimize vermiş oldukları emekleri ve cabaları için teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diliyorum ”dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P