banner177

banner193

ORHANGAZİ'DE YOL ÇİZİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi Fen işleri tarafından geçtiğimiz hafta başlanan ark altı caddesi üzerinde kaldırım çalışmalarının ardından yol üzerinde çizgi çalışmaları başlatıldı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 06.03.2021, 16:50 06.03.2021, 16:53
ORHANGAZİ'DE YOL ÇİZİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Geçtiğimiz hafta ark altı caddesi üzerinde yoğun bir kaldırım çalışması başlatmıştık. Kaldırım çalışmalarımızın tamamlandığı alanlarda yol çizgi çalışmalarını sokağa çıkma kısıtlaması başladığından itibaren başlayarak trafik sorunu olmadan çalışmalarımızı tamamladık. Ark altı caddesi üzerinden Nadır deresi boyunca silinmeye yüz tutmuş olan tüm çizgilerimizi tekrardan yenileyerek araçlarımızın kendi yolları üzerinde gitmelerini kolaylaştırdık.

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirdik

Yol çizgi çalışmalarımız sadece yeni kaldırım yaptığımız yerler değil ilçe genelinde kontrol ettiğimiz her noktaya uygulanacaktır. Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek ilçe genelimizde bulunan silinmek üzere olan tüm yollarımızdaki çizgi çalışmalarını tamamlayacağız. Yapılan çalışma ile trafik akışının güvenli ve şeritlerin belirgin hale gelmesi sağlandı. Böylece araç kullanan vatandaşlarımızın kendi şeritlerinde giderek trafikte herhangi bir aksaklık yaşamamasını sağlamaktır ”dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P