banner177

banner193

ORHANGAZİ'DEN BÜYÜKŞEHİR İÇİN ÇIKARMA

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın beraberindekilerle birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette ilçede yapılacak çalışmaların yol haritasını belirlemek üzere  Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve İlçe Koordinatörleriyle bir araya geldi.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 16.10.2020, 12:11
ORHANGAZİ'DEN BÜYÜKŞEHİR İÇİN ÇIKARMA

Gerçekleşen toplantıda, ilçede tespiti yapılan sorunları programlanması ve öncelikli sorunların çözümü için, gereken çalışmaları yapmak üzere bilgi alışverişinde bulunuldu. Çöp aktarma istasyonunun yapılması, İznik gölü kıyısında eksik kalan çalışmaların tamamlanması, Hürriyet Mahallesinde yapımına ara verilen alternatif yol çalışmasının tamamlanması, Kültür merkezinin tamamlanması ve Orhangazi merkezinde yol ve otopark alanlarının yeniden düzenlenmesi konularında görüşmeler yapıldığı bildirildi. Programlanan ve planlanan çalışmaların aktif bir şekilde sürdürülmesi amacıyla bir araya gelinen toplantıda Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Turan, Selami Ekeman, Ergül Aydın, İmar ve Şehircilik Müdürü Bilal Acar eşlik etti.

Orhangazi için öncelikli çalışmaların yapılması konusunda çalışmalara hız verildiğini belirten Belediye Başkanı Bekir Aydın “Bizim için öncelikli çözüme kavuşturmak istediğimiz konuları Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve ilgili müdürlüklerle yaptığımız toplantıda kendilerine ilettik, oldukça verimli geçen bu toplantı sonrası planlamaların tamamlanması ile en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P