banner201

banner177

banner193

Orhangazi korona virüse karşı aralıksız çalışıyor

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm Dünyayı etkisi altına alarak Ülkemizde ’de ölümlere yol açan korona virüsü salgınına karşı verilen mücadele aralıksız bir şekilde devam ediyor.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 14.04.2020, 16:47
Orhangazi korona virüse karşı aralıksız çalışıyor

Orhangazi Belediyesi bünyesinde bulunan Tüm Müdürlükler korona virüsüne karşı önlemlerini en üst seviyeye çıkartarak salgına karşı mücadele etmeye devam ediyor. Özellikle Veteriner İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri bu süreçte mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Çin’de başlayan bu salgın tüm dünyayı etkisi altına almış, Ülkemizde ’de ölümlere yol açan korona virüsüne karşı mücadelemizi hiçbir zaman elden bırakmadık. COVID-19 salgınına karşı tüm müdürlüklerimiz mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürmekte. Cadde ve Sokaklarımızı yıkama çalışmalarımız her gün devam ediyor. Dezenfekte çalışmalarımız öncelik vatandaşlarımızın en yoğun olarak kullandıkları alanlar olmak üzere tüm ilçe genelinde dezenfekte aracımız gezmektedir. Bilim Kurulu tarafından verilen önerilere ve uyarılara her zaman uyarak ve bu konuda vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla zabıta ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürmektedir. Bu zorlu süreçte Kaymakamlık koordinasyonu ile kurulan ve tüm kurumlar tarafından desteklenen Vefa Sosyal Destek Grubumuz ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı uygulaması sonrası ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere 7/24 çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bu süreci hep beraber paylaşıyoruz

Her yeni yayınlanan genelgeler ile ilgili ivedilikle önce kurumsal sosyal medya sayfalarımız üzerinden vatandaşlarımızı bilgileniyoruz. Genelgeler ile ilgili Müdürlüklerimiz hemen harekete geçerek, ilgili kuruluşlara tebligatlarını yapıyoruz. Anlayacağınız bu süreçte bizler görevimizin başında kalarak bu mücadeleye topyekûn bir savaş veriyoruz ”dedi.

Başkan Aydın “bu zorlu süreçte, hep birlikte mücadele ederek atlatacağız. Zorunlu olmadığımız sürece evlerimizden dışarı çıkmayalım. Özellikle hafta sonu için geçerli olan sokağa çıkma yasağı ile ilgili ihtiyacımız olanı şimdiden temin ederken mutlaka sosyal mesafeye uyalım. #EvdeKal ’ın Sağlıklı kalın. Çünkü #HayatEveSığar”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P