banner204

banner177

banner193

banner205

ORHANGAZİ YENİ TOKİ YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Orhangazi Toki 4. Etap ve Yeni Mezarlık yol çalışması Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından asfalt çalışmasına başlandı. Orhangazi Hamzalı yolu üzerindeki Toki konutlarına giden yolda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışması başladı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 14.07.2021, 19:21
ORHANGAZİ YENİ TOKİ YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Orhangazi’de hem  yeni mezarlık hemde Toki 4. Etap giden santral yolu caddesi üzerinde daha öncesinde alt yapı dolgu çalışmalarının bitiminden hemen sonra asfalt çalışmalarına başlanarak en kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ İlçemizde Toki 4. Etap ve yeni mezarlığa giden yol üzerinde Büyükşehir belediyemiz ve ekiplerimiz alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra asfalt çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz hummalı bir çalışma gerçekleştirerek Kurban Bayramına kadar sathi asfalt kaplama çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Yaklaşık 3,5 km olan yolun asfalt çalışmaların ardından vatandaşlarımız rahat bir şekilde kullanabileceklerdir. Toki ve yeni mezarlık yolu olarak bilinen yolumuz vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bizlere bu anlamda en büyük desteği veren Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve tüm çalışma ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P