banner204

banner177

banner193

banner205

ORHANGAZİ’DE KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Orhangazi Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında meclis salonunda gerçekleşti. Orhangazi Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında 4 gündem ve 1 ek gündem olmak üzere 5 gündem maddesi görüşüldü.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 05.11.2021, 12:01
ORHANGAZİ’DE KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Orhangazi Belediyesi kasım ayı meclis toplantısının ilk gündem maddesi olan, Camikebir mahallesinde ve Arapzade mahallesinde bulunan taşınmaz ile ilgili madde daha detaylı görüşülmek üzere geri çekildi. Mülkiyeti Orhangazi Belediyesine ait olan Arapzade mahallesinde bulunan taşınmazın 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi bahçesine kazandırmak maksadıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis talebi ise Plan ve Bütçe komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havalesi gerçekleşti. Çeltikçi Mahallesinde bulunan taşınmazların 1/1000 Ölçekli uygulama imar plan değişikliği talebi ise İmar komisyonuna havale edildi.

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesine ait olan Arapzade ve Muradiye Mahalleleri arasında yer alan ve yaklaşık 90000 m² Park ve Sosyal Tesis Alanlarının mülkiyeti Orhangazi Belediyesinde kalmak koşuluyla Bursa Büyükşehir Belediyesine tahsisi için Plan ve Bütçe komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havalesi yapıldı. Kasım ayı meclis toplantısına ek gündem maddesi olarak gelen Mülkiyeti Orhangazi Belediyesine ait olan Muradiye mahallesinde bulunan Karayolları bölge müdürlüğü yol bakım ağında bulunan Mezbaha Bağlantı yolları ve kavşak düzenleme projesi ve yapımına ilişkin protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi Hukuk ve İmar komisyonuna havale edildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P