banner177

banner193

YENİ SANAYİ SİTESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Sanayi Esnaf Yapı Kooperatifi Başkanı Kadir Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, normalleşme sürecinin başlamasının ardından çalışmalarla ilgili değerlendirmek için bir araya geldi.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ 04.06.2020, 14:58 04.06.2020, 15:02
YENİ SANAYİ SİTESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Orhangazi’de süpürgelik mevkiinde inşa edilmesi planlanan yeni küçük sanayi sitesi için çalışmalarını Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Orhangazi Sanayi Esnaf Yapı Kooperatifi Başkanı Kadir Şimşek ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile bir araya gelerek ilçede yapılması planlanan yeni sanayi sitesi hakkında bilgiler vermişti. Korona virüsün salgını nedeniyle askıya alınan çalışmalar normalleşme süresi başlayınca kaldığı yerden devam etti.

"YENİ BİR ALAN OLUŞTURMAK İSTİYORUZ"

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “  Orhangazi Süpürgelik mevkiinde inşa edilmesini planladığımız yeni küçük sanayi sitesi pandemi süresinde askıda kalmıştı. Dün Kooperatif Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile bir değerlendirme toplantısı yaparak süreci değerlendirdik. Bizim amacımız Şehir arasında sıkışmış ve farklı mahalle ve sokak içerisinde olan sanayi dükkânlarımızı şehir dışarısına taşıyarak bir arada tutmak. Esnafımızın daha rahat faaliyet göstereceği bir alan oluşturmaktır. İlçemiz günden güne büyüyor ve gelişiyor, şehir içerisinde kalan sanayi dükkânlarımızı tek bir site alanında toplamak ve vatandaşlarımızın daha rahat hizmet sunabilmelerini için yeni bir alan oluşturmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın da daha kolay bir şekilde bulacakları sanayi dükkânlarını tek bir çatı altında toplamak istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P