banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA'NIN MACERA PARKI'NDA HEYECAN BAŞLIYOR

 Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler Mahallesi’nde inşa ettiği Macera Parkı inşaatında çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Toplam 50 bin metrekare alan üzerine kurulan ve 3 ayrı bölümden oluşan Hamitler Macera Parkı, Bursa’daki adrenalin bağımlıları ve macera severlerin buluşma noktası olacak.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ 04.02.2021, 16:23 04.02.2021, 16:27
BURSA'NIN MACERA PARKI'NDA HEYECAN BAŞLIYOR

Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Hamitler Macera Parkı inşaatındaki çalışmalar, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın sürecine rağmen kesintisiz şekilde sürüyor. İçerisinde zipline, kızak ve macera parkı olmak üzere 3 farklı bölüm bulunan Hamitler Macera Parkı’nda, bisiklet ve yürüyüş yollarının yapım ve parke kaplama çalışmaları devam ederken, çocuk oyun ve egzersiz alanları ile evcil hayvan gezinti bölümünde ise çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’ya vizyon katacak projelerin yanı sıra vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği merkezleri de şehre kazandırdıklarını ifade ederek, Macera Parkı’nın adrenalin bağımlıları ile macera severlerin buluşma noktası olacağını belirtti. Merkezdeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Dündar, “Tesisin en önemli birimlerinin yer aldığı bölümü oluşturan kule, zip coaster, zipline, serbest düşüş, tırmanma duvarı, macera ip parkuru, oryantiring parkurunun yapım çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Toplam 50 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Hamitler Macera Parkı inşaatımızda, çocuk oyun alanları, yürüyüş yollarının parke kaplaması gibi inşaat çalışmaları ile tesis genelindeki aydınlatma çalışmaları devam ediyor. Çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanmasının ardından, tesisi en kısa sürede hizmete açacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P