banner204

banner177

banner193

banner205

SINIR KAHRAMANLARINDAN OSMANGAZİ’YE SELÂM

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye'nin en yüksek üs bölgesi olan Hakkari Yüksekova’da ülkemizin huzur ve güvenliği için nöbet tutan Mehmetçik’e kestane şekeri göndererek moral verdi.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ 29.12.2020, 13:44
SINIR KAHRAMANLARINDAN OSMANGAZİ’YE SELÂM

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesindeki Üsttepe Karakolu’nda zorlu doğa ve iklim şartlarına rağmen kahramanca mücadele eden askerlerimiz, Bursa Osmangazi’den gelen sürpriz ikramlarla moral buldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 3 bin 453 metre rakımı ile Türkiye’nin en yüksek üssünde görev yapan güvenlik güçlerine Bursa’nın en önemli lezzetlerinden kestane şekeri gönderdi. Bursa’dan gelen ikramlar karşısında memnuniyetlerini ifade eden kahraman askerler, kendilerine moral veren Başkan Dündar ve tüm Bursa’ya selamlarını iletti.


Vatan uğruna seve seve canını ortaya koyan kahraman askerlerin her zaman yanında olduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Türkiye'nin en yüksek üs bölgesi Hakkari Yüksekova'daki askerlerimizden gelen selam bizleri de çok mutlu etti. Hiçbirinin ayağına taş değmesin inşallah. Dualarımız, kalbimiz onlarla. Vatan size minnettar. Osmangazi'den sevgiler. Allah yardımcınız olsun” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P