banner204

banner177

banner193

banner205

SIRAMEŞELER VE İNKAYADA’DA HUMMALI ÇALIŞMA

Ulaşım alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, ilçe genelindeki sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ 08.06.2020, 15:17
SIRAMEŞELER VE İNKAYADA’DA HUMMALI ÇALIŞMA

İlçenin farklı bölgelerinde eskiyen ve bozulan yolları tamamen yenileyen Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, normalleşme süreci kapsamında çalışmalarına hız verdi. Ekipler, Sırameşeler Mahallesi Şen Sokak ile İnkaya Mahallesi İlkadım Caddesi’nde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Asfaltsız cadde ve sokak bırakmamak için ekiplerin hummalı bir çalışma sürdürdüğünü ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ulaşım alanındaki yatırımlara büyük önem verdiklerini söyledi.
Başkan Dündar, “Osmangazi’nin 136 mahallesinde hizmet üretiyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz.

Özellikle pandemi sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasaklarında yoğun bir asfalt çalışması gerçekleştirdik. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını düzenli olarak yapıyor. Osmangazi’de en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P