banner177

banner193

Aydın'a, Ankara'dan sanayi sitesi için destek sözü

Belediye Başkanı Bekir Aydın, beraberinde Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı, Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Sanayi Esnafı Yapı Kooperatifi Başkanı ile birlikte Ankara’da önceki dönem başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek ilçede inşa edilmesi planlanan yeni sanayi sitesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çavuşoğlu, kurulacak yeni sanayi sitesi konusunda destek sözü verdi.

POLİTİKA 13.02.2020, 15:09 13.02.2020, 15:12
Aydın'a, Ankara'dan sanayi sitesi için destek sözü

Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Fahrettin Uludağ, Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgay Durmuş ve Orhangazi Sanayi Esnaf Yapı Kooperatifi Başkanı Kadir Şimşek ile birlikte önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu başkanı Hakan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Gündem yeni sanayi sitesi

Başkan Bekir Aydın ve beraberindeki heyet TBMM’de gerçekleşen ziyarette Hakan Çavuşoğlu’na Orhangazi’de planlanan yeni sanayi sitesi ile ilgili bilgi aktardı. Başkan Aydın, şehir merkezindeki sanayi esnafını şehir dışına taşımak ve esnafa daha rahat faaliyet göstereceği bir alan oluşturmak için çaba harcadıklarını ifade etti.

Çavuşoğlu’ndan destek sözü

Önceki dönem Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise sanayi esnafının yapacağı bu çalışmaya destek sözü verirken, çalışmaların takipçisi olacağız. İşin Ankara ve Bursa ayağında gerekli desteği verip böylesine bir çalışmanın sonuçlandırılması için uğraşacağız dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P