banner177

banner193

BAHÇELİ'DEN YÜZDE 5 İNDİRİM ÇAĞRISI

MHP Genel Başkanı temel ihtiyaç üreticilerine çağrıda bulundu. Bahçeli açıklamasında, "İhtiyaç üreticilerine yüzde 2 ile 5 arasında indirim yapılmasını istedi,"

POLİTİKA 01.12.2021, 10:10
BAHÇELİ'DEN YÜZDE 5 İNDİRİM ÇAĞRISI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Ekonomi için konuşan Bahçeli, "Enflasyonla mücadelede gönül birliğini hayata geçirmeliyiz. Mal satan, pazarlayan şirketlerimizin, temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri gerekir." dedi.

Bahçeli'nin açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Yalancıların maskesini düşüreceğiz. Kurulan tuzakları aktaracağız, kötü niyetlileri açıklayacağız. Halka gideceğiz, halkımıza gideceğiz. Milleti zillete ikna edemeyecekler. 'Geliyor gelmekte olan' diyorlar ya biz de 'Gidiyor gitmekte olan' diyeceğiz, gelmeden gittiklerini göreceğiz.

Ne kadar geçmişe bakarsak o kadar ileriyi görmemiz mümkündür. Türk milleti yaklaşık 200 yıldır ekonomik baskılara, diplomatik tehditlere maruz kalmıştır. Aziz milletimiz yoksul, yorgun olduğu dönemlerde bile umudunu hiç kaybetmemiştir. Zalim sömürgecilerin stratejik hesapları devleşmiş iman karşısında çorap gibi sökülmüştür.

Yaşadığımızın ekonomik sıkıntıların iç yüzünü doğru tespit etmek zorundayız. Bu ülke hepimizindir. Temiz bir dil kullanmak, empati kurmak, meseleleri geniş bir açıyla ele almak, öncelikle siyasi partilerin sonra herkesin müşterek sorunudur. Birbirimizi suçlamak Türkiye'ye yapılacak en büyük kötülüktür. Türk milleti sahnelenen ekonomik oyunların benzerlerine defalarca şahit olmuştur. Saldıran tuzak kuran zehir saçan ekonomik çetelerin neyi amaçladıkları vicdan sahibi her insanımızı esasen malumudur. Türkiye'nin çıkmaz sokağa girmesini isteyen çevreler var.

Yaşadığımız ekonomik sorunların iç yüzünü doğru tefrik etmek zorundayız. Bu ülke hepimizin. Temiz bir dil kullanmak, erdemli olmak öncelikle siyasi partilerin müşterek sorumluluğudur. Türk milleti sahnelenen ekonomik olayların benzerlerine mazisinde defalarca şahit olmuştur. Ekonomik çetelerin, küresel tefecilerin neyi amaçladıkları, vicdan sahibi her insanımızın malumudur.

Lambamıza koyacak gaz yağı bulamıyorduk ama milli mücadelede düşmanın hayallerini kırdık. Çünkü yokluğa dayanabilirdik ama köleliğe tahammül edemezdik.

Felaketimizin siyasetini yapmak üzere kuyruğa giren ahmaklara sessiz kalacağımız mı düşünülüyor?

Yüzde 2 ile 5 arası indirim yapılsın

Temelsiz fiyat artışlarının frenlenmesi için herkesin yapacağı fedakarlıklar vardır. Enflasyonla mücadelede gönül birliğini hayata geçirmeliyiz. Temel ihtiyaçların fiyatlarda yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gidilmelidir. Herkesin elini taşın altına koymalısı temennimizdir.

Biz Kayyum değiliz

Mutfaklarımızda büyük bir yangın var diyorlar. Erdoğan gitmeden ekonomideki sorunlar çözülemez diyorlar. Diyorlar ki Türkiye en büyük istikrarsızlığı Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nde yaşıyor. Yalan bunlarda, saptırma bunlarda, bunların alayı sahtekardır. Alayı aydınlıktan korkan müfteriler korosudur.

Biz kayyum değiliz, MHP'yiz. Bu tipler aslında bizim muhatabımız değildir. Kendisine ve partisine ihanet eden fırsatını bulunca milletine de ihanet eder. Bu şahsa sesleniyorum; kayyumu falan geç partine doldurduğun casuslarla birlikte hangi örgütlere peşkeş çektiğini adamsan açıkla. Zillet ittifakı bütün imkanlarıyla faaliyettedir. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan video yayınlamaya iyiden iyiye merak salmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu fazla zahmete girme; CHP'nin başına bir kaset komplosuyla inmen, terörle mücadeleye hayır demen, terörizme gülücükler saçman, HDP'yi meşru sayman, terörist Demirtaş'ı övmen, İstiklal Marşı'nı okuyamaman, yabancı büyükelçilerden aman dilemen, senin lekeli mirasın olarak anılacaktır.

Erken seçim tartışması

Bu mudur sizin helalleşmeniz? Buysa eğer siyasetiniz yere batsın diyorum. PKK'nın terör elebaşları özerklik şartıyla helalleşmeye hazır olduklarını açıklıyor. Peki CHP Genel Başkanı buna ne diyor? Utanmadan gayri milli diyen Kılıçdaroğlu, milliyetçiliğin derin manasını bilmeyen zilletin temsilcidir. Gayri milli arıyorsa çevresine baksın. Sayın Kılıçdaroğlu benim millet ve vatan sevgimin fitresini versem sana ve sülalene 100 yıl yeter. Erken seçim yoktur, hemen seçim yoktur, sevsen de sevmesen de alışman, riayet etmen tavsiyemdir. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P