banner201

banner177

banner207

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 'BU VATANIN ŞEHADETE EREN TEK BİR EVLADININ KANI YERDE KALMAYACAK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Ömrünün baharında hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmenimiz Necmettin Yılmaz kardeşimizi şehadetinin 3. yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Bu vatanın şehadete eren tek bir evladının kanı yerde kalmayacak'' dedi.

POLİTİKA 17.06.2020, 19:05
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 'BU VATANIN ŞEHADETE EREN TEK BİR EVLADININ KANI YERDE KALMAYACAK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehadetinin 3. yılı için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Erdoğan, ''Ömrünün baharında hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmenimiz Necmettin Yılmaz kardeşimizi şehadetinin 3. yıl dönümünde rahmetle anıyorum.Ebediyete irtihal etmiş, istikbalimizin mimarı tüm öğretmenlerimizi hürmetle yâd ediyorum. Bu vatanın şehadete eren tek bir evladının kanı yerde kalmayacak. Kalemin silaha, birliğin tefrikaya, iyiliğin kötülüğe, huzurun teröre galip geldiği bir Türkiye için durmadan çalışmaya devam edeceğiz'' dedi. 

Bu vatanın şehadete eren tek bir evladının kanı yerde kalmayacak. Kalemin silaha, birliğin tefrikaya, iyiliğin kötülüğe, huzurun teröre galip geldiği bir Türkiye için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P