ERDOĞAN'DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hala 'erken seçim, erken seçim.' Olmayacak erken seçim." dedi. Erdoğan ayrıca yeni rekorlar kırılacağını ifade etti. Erdoğan erken seçimi ilkel kabilelerin işi olarak tanımladı. İşte detaylar

POLİTİKA 23.11.2021, 13:09
ERDOĞAN'DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada,  "Hala 'erken seçim, erken seçim.' Olmayacak erken seçim. 2023 Haziran seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığını kazanarak hem Cumhur İttifakı olarak Mecliste çoğunluğu elde ederek rekoru çok daha ileriye taşıyacağız." dedi.

DEMOKRASİMİZİ YIKMA GİRİŞİMLERİ

2013 Mayıs'ın hemen ardından başlayan ve bugüne kadar kesintisiz süren bir dizi hadiseye şahit olduk. Gezi olayları ve darbe girişimleri ile demokrasimizi yıkma girişimlere karşı milletimizle birlikte ikinci bir milli mücadele yürüttük. AK Parti başarısıyla dünya demokrasisinde bu kadar yüksek oy oranını ve istikrarını sürdüren ülkelerin başında geliyor. 2023 yılında bu rekoru çok daha ileri taşıyacağız.

ERKEN SEÇİM OLMAYACAK

Hala 'erken seçim erken seçim.' Olmayacak erken seçim, Haziran 2023... Bunlar kiminle yürüdüklerinin farkında değiller. Geçti onlar, tarih oldu. 15 ayda 20 ayda bir seçim yapmak bunlar ilkel kabilelerin işidir. Biz modern bir yapının ilkelerini oraya koyan bir partiyiz, Cumhur İttifakıyız. Türkiye ve bizim için her seçim önemli ve hayatidir. Dünya ve ülkemizin içinden geçtiği süreç 2023 seçimlerini çok daha kritik hale getirdi. Eser ve hizmet altyapısı üzerinde ülkemizi inşallah yeni bir safhaya çıkarmış olacağız.

Yorumlar (1)
Reis 2 yıl önce
Ülkeyi yediniz ölde kurtulalım
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P