banner177

banner193

REFİK ÖZEN, “MUHALEFETİN KABUL ETMEDİĞİ DIŞ GÜÇLERİN VARLIĞINI JOE BİDEN İTİRAF ETTİ”

ABD’deki başkanlık seçimlerinde Donald Trump’a rakip olan Joe Biden, bir konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. Biden, muhaliflere destek vererek, Türkiye'deki iktidarı değiştirebilecekleri yönünde skandal sözlere imza attı. AK Parti Bursa milletvekili Refik Özen konuya ilişkin yaptığı açıklamada , “Dışarıdan talimat alan emirleri yerine getiren değil, tam bağımsız Türkiye arzumuzu her fırsatta yineliyoruz. Dış güçler diye ifade ettiğimiz ama Türkiye’deki muhalefetin bunu kabul etmemekte ısrar ettiği bu varlığı, Joe Biden itiraf etmiş oldu. “ dedi.

POLİTİKA 19.08.2020, 20:03
REFİK ÖZEN, “MUHALEFETİN KABUL ETMEDİĞİ DIŞ GÜÇLERİN VARLIĞINI JOE BİDEN İTİRAF ETTİ”

HABER: SERCAN GÜLER- BURSAHABERDAR

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen yaptığı açıklamada şöyle konuştu, “Dışarıdan talimat alan emirleri yerine getiren değil, tam bağımsız Türkiye arzumuzu her fırsatta yineliyoruz. Dış güçler diye ifade ettiğimiz ama Türkiye’deki muhalefetin bunu kabul etmemekte ısrar ettiği bu varlığı, Joe Biden itiraf etmiş oldu. Amerika’nın kendisi dışında hangi ülke için demokrasi ve insan haklarını tabirini kullandığını duyarsanız;  bilin ki o demokrasi tabiri darbedir. İnsan hakları tabiri de cinayettir.

Kullanılan ifadeler kabul etmeyeceğimiz ifadelerdir. Biden, seçim kazanabilme metodu olarak tahmin ediyorum ki bizim muhalefetten akıl aldı. Bizim muhalefetimizde iktidara gelmek için Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden bir siyaset güdüyor. Biden’de Recep Tayyip Erdoğan üzerinden seçim kazanabilir miyim derdinde. Dolayısıyla bu ifadelerin ne kendisine faydası olacak, ne de Türk Milleti karşısında bir karşılığı olacak. Hiçbir vesayeti kabul etmedik, etmeyeceğiz. Muhalefetten tepki görememek üzüntü verici. Kullanılan ifadeler Türk milletinin iradesine ipotek koyacak ifadelerdir.

Cumhur İttifakı tam bağımsız Türkiye ittifakıdır. Tam bağımsız Türkiye’yi arzu edenler Cumhur İttifakı çatısı altında toplanması zaruridir. 15 Temmuz’da bunu başaramayanların, farklı metotlarla Erdoğan’ı devirme içerisinde olduklarını görüyoruz. AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi kaderinin Türkiye’nin kaderiyle örtüştüğünü ifade ediyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek demek Türkiye’ye, Türk milletine diz çöktürmek demektir. Bu ifadeler güçlü, irade sahibi, bölgesinde söz sahibi olan lider Türkiye’yi istemediklerinin itirafıdır. Asıl hedefte olan Türk milletinin iradesidir, Türkiye’dir.  Türk millet bu tarz talimatlara hiçbir zaman boyun eğmedi. Bunun en somut göstergesi de 15 Temmuz’dur. Milletin iradesinin üstünde bir güç tanımadık tanımayacağız.  Muhalefetten de aynı iradeyi göstermesini arzu ediyoruz.”  ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)
İsmail 4 yıl önce
Eski Türkiye yokEskidendi maşa olmakAllah birliğimizi dirliğimizi bozmasın
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P