banner201

banner177

banner193

BAŞKAN TUTANÇ, “PEDİATRİ SEMPOZYUMU ARALIK AYINDA BURSA’DA YAPILACAK”

Afyonkarahisar'da Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği (PUADER) ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) iş birliğinde "Afyon Pediatri Sempozyumu" gerçekleştirildi. Türk Kızılay Bursa İl Merkezi Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, sempozyumun Aralık ayında Bursa’da yapılacağının müjdesini verdi.

SAĞLIK 15.11.2022, 10:15 15.11.2022, 10:25
BAŞKAN TUTANÇ, “PEDİATRİ SEMPOZYUMU ARALIK AYINDA BURSA’DA YAPILACAK”

Birçok hekimin yer aldığı sempozyumun ardından açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Bursa İl Merkezi Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Organizasyonda ve sunumlarda görev alan başta Prof. Dr. Bumin Nuri Dündar ve tüm hocalarımıza teşekkür ederiz. Başarılı her toplantı bizi memnun ediyor, yenisini yapmaya teşvik ediyor. Pediatri Sempozyumu Aralık ayında Bursa’da yapılacak” dedi.

NURİ DÜNDAR, “BÖLGESEL TOPLANTILARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

PUADER Başkanı Prof. Dr. Bumin Nuri Dündar, termal bir oteldeki sempozyumun açılışında; genç bir ekiple yola çıktıklarını, Türkiye'deki çok sayıda ilde temsilciliklerinin olduğunu söyledi. Dernek olarak farklı projelerinin olduğuna değinen Dündar, "Dinamik ve vizyoner genç hekimlerimize çok önem veriyoruz. 12 ay boyunca sürekli aktif bir dernek olmayı hedefliyoruz. Sorunlara temas eden ve eğitim ile bilimi temel amaç edinen bir derneğiz. 2023 yılında da bölgesel toplantılarımıza devam edeceğiz." dedi.

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş da PUADER'le birlikte düzenledikleri sempozyuma katılan herkese teşekkür etti.

Sempozyumun verimli olması temennisinde bulunan Okumuş, "Sağlık, kendini sürekli yenileyen ve güncelleştiren bir alan. Pandemi sürecinde bunu yakından gördük. Bu tür programların gerekli olduğunu ve devamının gelmesi gerektiğini düşünüyorum. “ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından PUADER Başkanı Dündar, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş'a plaket takdim etti. Panel, 4 oturumun ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P