banner201

banner177

banner193

HAYAT HASTANESİ'NDE EMZİRME HAFTASI KUTLANDI

Özel Hayat Hastanesi yönetimi,  1-7 Ekim Emzirme Haftası’nda anne sütünün önemine dikkat çekmek ve emzirmenin kadın sağlığı üzerindeki olumlu etkileri hakkındaki farkındalığın arttırılması amacıyla etkinlik organize etti.

SAĞLIK 13.10.2022, 10:53
HAYAT HASTANESİ'NDE EMZİRME HAFTASI KUTLANDI

Etkinlik kapsamında annelere ve anne adaylarına anne sütünün ve emzirmenin önemi anlatıldığı ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği’nde açılan standı ile hastanede doğum yapan anneleri ziyaret eden Hayat Hastanesi Diyetisyeni Fatma Hallaç Uslu, Selime Aladağ ile Başhemşire Gülşen Tutarlı muayeneye gelen anne ve anne adaylarına bilgilendirmelerde bulundular.

Hayat Hastanesi çalışanları, emzirme haftası kapsamında kadın doğum polikliniğinde kurulan standta muayeneye gelen anne ve anne adaylarına çeşitli ikramlarda bulunarak anne sütünün önemi hakkında bilgiler verdi.

1-7 Ekim Emzirme Haftası etkinlikleri hakkında değerlendirmelerde bulunan  Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Fatih Özkul,  emzirme ile anne sütünün bebeğin sağlıklı büyümesindeki faydalarına dikkat çekerek şöyle konuştu; “Bebekler için en sağlıklı besin olan anne sütünün özendirilmesi, anne ve anne adaylarına emzirme konusunda doğru bilgi ve alışkanlıkları kazandırmaya yönelik çalışmalara devam ediyoruz. Hafta kapsamında doğum yapan hastalarımızı ziyaret ederek bilgilendirme yapıyoruz. Aynı zamanda 2-3 ayda bir yapılan gebe okulu ile anne ve anne adayları, kadın doğum ve çocuk hastalıkları uzmanı, psikolog, diyetisyenin ve ebelerin de aralarında bulunduğu personelimiz tarafından bilgilendiriliyor.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P