banner201

banner177

banner193

Medicabil, 'Yalın Sağlık Eğitimi'nin beşincisini gerçekleştirdi

 Medicabil Yalın Sağlık Enstitüsü’nün ‘Yalın Sağlık Uygulamaları’ kapsamında 5. Yalın Sağlık Eğitimi gerçekleşti.

SAĞLIK 21.10.2019, 15:25
Medicabil, 'Yalın Sağlık Eğitimi'nin beşincisini gerçekleştirdi

3 gün süren Yalın Sağlık Eğitimi’nin ilk gününde; Yalın Bakış Açısı, Yalın Araçlar, Problem Çözme Yöntemleri ve Proje Çalışmalarının Kazanımları gibi konular teorik olarak anlatıldı. Katılımcılara, eğitimin ikinci gününde ise Gemba Yürüyüşleri ile Yapılan İsraf Tespitlerinin Problem Çözüm Teknikleri ile sahada uygulamalı çözümleri gösterildi.

Katılımcılara eğitimin son gününde Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, Medicabil Yalın Sağlık Enstitüsü & Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, Yalın Sağlık Enstitüsü Uzmanı Uzm. Dr. Yeliz Karakaya, Hizmet Satış Yöneticisi Dilara Torlak ve Hizmet Satış Sorumlusu Merve Özdemir’in katıldığı törenle katılım belgeleri verildi.


Törende konuşan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, katılımcılara teşekkür etti. Özel Medicabil Hastaneleri’nin sağlık alanında ‘yalın anlayışı’ benimseyen önemli kurumlardan olduğunu belirten Prof. Dr. Bilgen, bu konuda yıl boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştiği kurumun, eğitimlere de ev sahipliği yaptığını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P