banner177

banner193

HODRİ MEYDAN! Prensipte anlaştılar, Türkiye merakla bekliyor

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile birlikte yayına çıkma konusunda, "Arkadaşlarımız bayramdan sonra CHP'yle temasa geçecek" dedi.

SİYASET 03.06.2019, 14:26
HODRİ MEYDAN! Prensipte anlaştılar, Türkiye merakla bekliyor

Biz karşılıklı bir yayına çıkma konusunda prensip olarak 'Tamam' dedik"
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile ortak televizyon programına çıkma konusundaki son düşüncesine ilişkin soruya da, "Biz karşılıklı bir yayına çıkma konusunda prensip olarak 'Tamam' dedik. Herhangi bir çekincemiz yok. Hatta bizim bu kampanyadan sorumlu genel başkan yardımcımız, Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki arkadaşlarla temasa geçecek ve bunun alt yapısını hazırlayacaklar. Olay şu aşamada böyle. " yanıtını verdi.

"Tek başıma karar veremem"

Sorulan bu soruya daha önce "Tek başıma karar veremem" şeklinde bir söylemi olduğu hatırlatılan Yıldırım, "Sosyal medya infazı onun tipik örneğidir. Şimdi bana yayıncı arkadaşımız bir başka kanalda dedi ki, 'Şimdi bu fikri ben ortaya attım. Bunu ben yapmak isterim' dedi. Ben ona 'Tek başıma karar veremem' dedim. Arkasından da 'Diğer aday arkadaşın buna rıza göstermesi lazım'. Şimdi bu kısmını atınca hemen bombardıman. İşte 'Hiçbir şeye tek başına karar veremiyor', 'Liderine soracak', 'Cumhurbaşkanına soracak' gibi tamamen kötü niyetli, tamamen operasyonel bir şekilde bu açık, dürüst bir söylemi çarpıtarak algı oluşturmaya çalıştılar. Benim geçmişimi bilenler neyi yapamayacağımı, ne yapacağımı çok iyi bilirler. Beyefendi Brüksel'deyken 15 Temmuz'da, biz alçaklara meydan okuduk. Onun için bu şeyler bize sökmez. Bu ucuz ayak oyunları bana sökmez." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P