banner177

banner193

İmamoğlu'ndan Tayyip Erdoğan'a söz!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu iftarını, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yaşayan Şerife-Ertuğrul Köse çiftinin evinde açtı. İmamoğlu, kendi mezun olduğu İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünü kazanmayı hedeflediğini belirten ailenin büyük oğlu Tayyip Erdoğan'a, sınava bir hafta kala beraber çalışma sözü verdi.

SİYASET 30.05.2019, 13:52 30.05.2019, 14:06
İmamoğlu'ndan Tayyip Erdoğan'a söz!

Evin 19 yaşındaki oğlu Tayyip Erdoğan Köse, İmamoğlu'nu oturdukları binanın kapısında babası ile karşıladı.

Aile tarafından misafir odasına alınan İmamoğlu, Tayyip Erdoğan'dan ailesini kendisine tanıtmasını istedi. İmamoğlu, etrafında toplanan aile fertleri ile tek tek tanıştı.

dsdadad

Ailenin Taşköprülü olduğunu öğrenen İmamoğlu, usta sanatçı Cihan Ünal ile yakın zamanda yaşadığı bir anıyı anlatarak, ''Cihan Ünal'la tanıştık. O da Taşköprülü. KKTC'de yaşıyor. Beni aradı, 'Sesle ilgili ders vermem lazım size' dedi. Memnuniyetle kabul edeceğimi söyleyince atladı geldi. Cumartesi-pazar eğitim verdi. Taşköprülü olduğunu orada öğrendim.'' dedi.

İmamoğlu, ailenin ikiz kızları, Yağmur ve Senanur'un tekvandoda siyah kuşak sahibi olduklarını öğrenince, ''Sağlamdayız yani.'' diyerek espri yaptı.

Ekrem İmamoğlu, kendi mezun olduğu İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünü kazanmayı hedeflediğini belirten Tayyip Erdoğan'a, sınava bir hafta kala beraber çalışma sözü verdi. İmamoğlu, iftardan sonra aile fertleriyle fotoğraf çektirdi.

Ekrem İmamoğlu, binanın önünde kendisi bekleyen vatandaşlarla çıkışta sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

(AA-DHA-Mynet) 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P