banner177

banner193

"9 AYDIR MAAŞ ALAMIYORUZ" BURSASPOR'DA BÜYÜK KAOS... ALÇAKÇA SABOTE ...

Adana'dan 4-1 mağlup ayrılan Bursaspor'un Süper Lig hayali suya düşerken Kerem Can Akyüz'ün açıklamaları büyük yankı uyandırdı. Akyüz yaptığı açıklamada 9 aydır maaş verilmediğini belirterek, "Bu kadar büyük bir kulübün alçakça bir hareketle sabote edilmesine inanamıyorum" dedi. İŞTE DETAYLAR

SPOR 26.07.2020, 23:33 27.07.2020, 00:37
"9 AYDIR MAAŞ ALAMIYORUZ" BURSASPOR'DA BÜYÜK KAOS... ALÇAKÇA SABOTE ...

Kerem Can Akyüz maç sonu yaptığı açıklamada ," Çoğu takımda 8-9 ay maaş almayan futbolcular her türlü antrenman boykotu yaparlar. Biz bunu hiç bir zaman yapmadık. Personelimiz 9 aydır maaş almıyor ve biz bu günlere kadar kendir aramızda, kendi yağımızda kavrularak geldik. Dün çok acıklı bir olay yaşadık. Takım içindeki bir arkadaşımızın kendini düşünerek bizi yalnız bırakması çok üzdü. İsim vermeyeceğim ama Bursasporlular bunu öğrenecektir. Hocamızda bunu biliyor. İmza atarken de söyledim para için burada değiliz. Tüm alacaklarımdan feragat ederim hiç önemli değil. Para pul istemiyorum. Bir yola çıkılıyorsa kimse kimseyi yarı yolda bırakamaz. Dün öyle bir olay yaşadık ki... Bursaspor arması çok büyüktür bu kulüp yine çıkar. Bu kadar büyük bir kulübün alçakça bir hareketle sabote edilmesine inanamıyorum.Dün akşam yaşadığımız olaylara gerçekten inanamıyorum. Dün akşam Bursa'dan Adana'ya gelirken çok büyük bir ders aldım. Bütün Bursasporlular bilsin istiyorum." dedi.

Öte yandan Bursaspor- Adanademirspor maçında Özer Hurmacı’nın neden forma giymediği merak edilirken  futbolcunun dün gece kampı terk ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P