banner177

banner193

BAŞKAN BANAZ "İŞİMİZ ÇOK ZOR" DEDİ ÇAĞRIDA BULUNDU

Yeşil beyazlı kulübün efsane isimleriyle bir araya gelen Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, “Mali sıkıntıdan çıkamazsak kulüp olarak işimiz çok zor. Birlik sağlanırsa bu sıkıntıyı aşarız” dedi.

SPOR 01.09.2022, 16:38
BAŞKAN BANAZ "İŞİMİZ ÇOK ZOR" DEDİ ÇAĞRIDA BULUNDU

Eskimeyen Kramponlar platformunun kurucusu Mehmet Ceylan’ın Burgaz Cafe’de kuru pilav etkinliği yapan eski kaleci ve hakemlerden Ahmet Aköz ile birlikte gerçekleştirdiği organizasyonda, Bursaspor’da uzun yıllar forma giyen futbolcular bir araya geldi. Etkinliğe konuk olan Bursaspor Kulübü Başkan Ömer Furkan Banaz ile Altyapı ve Futbol Okulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yolgeçen, yeşil beyazlı takımın emektarlarına isimlerinin yazılı olduğu birer forma hediye etti.

AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ
Burgaz Cafe’deki organizasyonda efsane futbolcularla bir araya gelmenin gururunu yaşadığını belirten Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz “Bursaspor’u ayakta tutabilmek için yoğun çalışma içerisindeyiz. Gerçekten kulübü çok farklı atmosfer içerisinde aldık. Her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sizlerin yaşadığınız, anlattığınız güzellikler için camianın birlikte hareket etmesi şart. Parasal sıkıntı üst düzeyde. Mali sıkıntıdan çıkamazsak kulüp olarak işimiz çok zor. Birlik sağlanırsa bu sıkıntıyı aşarız” diyerek şehri harekete geçmeye davet etti.

BTSO DEVREYE GİRMELİ
Efsane kaptan Sedat (3) Özden de 69. yaş gününde de kutlandığı etkinlikte yaptığı konuşmada tüm camiayı Bursaspor etrafında kenetlenmeye çağırdı. Sedat Özden, “Bursaspor yönetimi güzel işlere imza atıyor. Dışarıdan gözlemlediğim bu. Aslında BTSO Başkanı İbrahim Burkay beyin borçlar için harekete geçmesi gerekir. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na üye 55 bin sanayi kuruluşu var. İbrahim Burkay BTSO ile birlikte bir hamle yaparsa Bursaspor’un ortada hiçbir borcu kalmaz. Ben herkesin bu yönetime destek olmasını ve maddi ve manevi olarak yanlarında olmalarını arzuluyorum. Birlikteliği sağlarsak kulüp olarak açmazdan kurtuluruz” dedi. Sedat Özden’in bu çağrısı büyük alkış aldı.

Forma hediye edildi

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz efsanelerle bir araya geldiği etkinlikte, Müfit Gürsu, İbrahim Akan, İrfan Rubacı, Haluk Erdem, Vahit Doğan, Sedat Özden, Kemal Batmaz, Özmetin Erkut, Mehmet Vahap Çeki, Baykul Tüysüz, Suat Sütman, Orhan Kırıkçılar’a isimlerinin yazılı olduğu formaları hediye etti. Başkan Banaz hem Bursasporlu, hem de eski kramponları Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde konuk etmek istedikleri söyledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P