banner201

banner177

banner207

BATUHAN VE KEREM'DEN TRABZON'DA İLK AÇIKLAMA: "TRABZONSPORLUYUM"

Bursaspor’un Trabzonspor’a sattığı Batuhan Kör ve Kerem Şen yeni takımlarıyla sözleşme imzalamak için Trabzon’a geldi. İki futbolcu da havalimanında transferleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SPOR 26.01.2022, 10:27 26.01.2022, 10:31
BATUHAN VE KEREM'DEN TRABZON'DA İLK AÇIKLAMA: "TRABZONSPORLUYUM"

Bursaspor’un Trabzonspor’a sattığı Batuhan Kör ve Kerem Şen yeni takımlarıyla sözleşme imzalamak için Trabzon’a geldi.

İki genç oyuncu bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.

"TRABZON DOĞUMLUYUM, TRABZONSPORLUYUM"

Burada 61saat mikrofonlarına konuşan Batuhan Kör, "Doğduğum şehrin takımında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Tabiki Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Son damlama kadar mücadele edceğimin sözünü vereyim.

Çok mutluyum. Şu anda da çok heyecanlıyım. Bu süreçte Başkanımız olsun, yönetim ekibimiz olsun, Bursaspor ile ciddi görüşmeler yaşandı. Trabzon doğumluyum, Trabzonsporluyum. Olmasını çok istedim bende. Hayırlısı ile oldu." ifadelerini kullandı.

"HAYALİM OLAN YERLERDEN BİRİYDİ"

Kerem Şen ise, "Transfer için bizim buralara gelmemizde emek veren, şans veren Bursaspor’a teşekkür ederim ve genç yaşta bize yatırım yapan, güvenen Trabzonspor kulübüne de teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olur.

Her zaman çalışmaya devam etmelerini diliyorum. Biz öyle yapıyorduk. İnşallah burada da elimizden gelenin en iyisini yaparız. Takip ediyordum. Süper Ligi de takip ediyordum. Hayalim olan yerlerden biriydi. İnşallah bundan sonra da Avrupa hayalim var." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P