banner204

banner177

banner193

banner205

BRUNO GİDİCİ Mİ? TALİP VAR

Bursaspor transfer çalışmalarını sürdürürken, Massimo Bruno'ya, Samsunspor talip oldu. Tamer Tuna'nın takımda kalmasını ısrarla istediği Belçikalı futbolcu için yönetimin gelen sürpriz teklif karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.

SPOR 05.01.2022, 11:03
BRUNO GİDİCİ Mİ? TALİP VAR

Bursa Hakimiyet'în haberine göre BursasporSpor Toto 1. Lig'in ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirmeye çalışırken Massimo Bruno'ya Samsunspor talip oldu. Kırmızı-Beyazlı yönetimin uzun süredir Belçikalı oyuncuyu yakından takip ettiği ve teknik direktör Fuat Çapa'nın isteği doğrultusunda transfere resmiyet kazandırdığı ortaya çıktı. Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna'nın takımda kalmasını istediği oyunculardan bir olan Massimo Bruno konusunda Yeşil Beyazlı yönetimin gelen sürpriz teklif karşısında sergileyeceği tutum merakla bekleniyor.

TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Sezon başında Bursaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Massimo Bruno ofans hattında sergilediği üretkenlikle takımın en önemli oyuncularından biri haline geldi. Belçikalı futbolcu hem orta saha hem de kanat organizasyonlarında etkin rol üstlenirken, ligde 17 maçta 4 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu. 28 yaşındaki Massimo Bruno beklenmedik transfer gelişmesi hakkında sessizliğini korurken, yeni yıl tatili için gittiği ülkesi Belçika'dan geri döndü ve Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde takımla birlikte çalışmalara başladı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P