banner204

banner177

banner193

banner205

BURSASPOR'DA ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

Bursaspor'un Olağanüstü Seçimli Genel Kurul 1. Toplantısı, gerekli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. 2. Toplantı, 30 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de çoğunluk aranmaksızın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

SPOR 24.08.2020, 12:18
BURSASPOR'DA ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız İdris Sevinç yaptığı açıklamada “Hakikaten zor bir ortamda, zor bir dönemde böylesine bir göreve talip olan Erkan Kamat’ı –ki tek aday olduğu için müstakbel başkan diyebiliriz-, arkadaşlarıyla birlikte aday oldukları ilk günden bugüne kadar kendi aralarında, kulüp içerisinde ve camiada yaratmış oldukları pozitif enerji ve gözlemlediğim çalışmaları nedeniyle kutluyorum, teşekkür ediyorum. Bu çalışmaları, önümüzdeki Pazar günü gerçekleşecek olan kongreden sonra da yerine getireceklerine inancım tamdır. Lakin müstakbel aday dedik, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra önümüzdeki bir haftayı başkanmışçasına, yönetimmişçesine, aynı imza yetkileriyle yapmaları gerektiğine inanıyorum. Çünkü hakikaten zamanımız yok, zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz bunun idrakı içindeyiz. Önemli olan düştüğün yerden kalkmak ve zor süreci aşmaktır. Başkan ve arkadaşlarıyla, bu süreci hayırlısıyla geçeceğimize inanıyorum” dedi.

Başkan adayı Erkan Kamat ise “Çok önemli bir süreçten geçerken, bütün Bursa’nın bizim kadar bu konuya hassasiyet gösterip, ilk oturumda kongrenin yapılmasını çok arzu etmiştik, maalesef olmadı. Kötü bir tablo çizmek istemiyorum, Bursaspor çok büyük bir kulüp ve camiadır. İlk oturumda dahi 703 kişi gelip imza attı. Biz 300-400 kişilerle kongreler yaptık. Türkiye’de camiayım diye geçinen spor kulüplerinin 703 tane kongre üyesi dahi yoktur. Bursaspor çok büyük bir camiadır, bir hafta kaybetmiş de sayılmayız, çalışmalarımız sürüyor. Ne gerekiyorsa yapılacaktır.Transferden önce yapılması gereken başka işler var, o işleri yaparsak transfer yapmak için önümüzü açıyoruz. Bilgilendirme yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P