banner204

banner177

banner193

banner205

BURSASPOR'DA İŞLER ARAPSAÇINA DÖNDÜ

Bursaspor’un Gençlerbirliği ile sahasında berabere kalması Yeşil Beyazlı takımın ligde tutunma ümitlerini iyiden iyiye azalttı. Camiada moraller bozulurken, kulübün geleceği açısından futbolcuların kalan 5 maçta hata yapma lüksleri kalmadı.

SPOR 21.04.2022, 09:18
BURSASPOR'DA İŞLER ARAPSAÇINA DÖNDÜ

Yeşil Beyazlılar sahada iki puan, ligde kalma ümitlerini de mucizelere bıraktı.

KULÜBÜN KADERİ ELLERİNDE

Bursaspor bir kez daha taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Yeşil Beyazlılar mutlak kazanmak zorunda olduğu Gençlerbirliği maçından golsüz eşitlikle ayrıldı. Ligin bitimine 5 hafta kala Bursaspor’da hiç hesapta olmayan bu istenmeyen skor işleri karıştırdı. Maçın son dakikalarından itibaren protestoya başlayan Yeşil Beyazlı taraftarlar oyuncuları tepki tezahüratları eşliğinde soyunma odasına gönderdi. Büyük bir avantajı elinin tersiyle iten Bursasporlu futbolcuların kalan 5 maçta sergileyeceği performans şampiyon kulübün kaderini belirleyecek.

BERABERLİK BİLE ÇOK ZORLAR

Bu hafta Denizlispor’u konuk edecek Bursaspor sırasıyla Manisa FK ile deplasmanda, Ümraniyespor’la sahasında, Bandırmaspor’la Bandırma’da ve son olarak Menemenspor’la Bursa’da karşılaşacak. 32 puanla 18’inci basamakta bulunan Yeşil Beyazlılar’ın hata yapma lüksü yok. Bursaspor’un ligde kalması için ya maçların tamamı kazanılacak ve sezon 47 puanda bitecek ya da 4 galibiyet 1 beraberlikle 13 puana ulaşılarak 45 puanla rakiplerin durumu beklenecek. Yeşil Beyazlılar’ın Bursa’nın yanı sıra dışarıdaki maçlardan da en az bir galibiyet çıkarması şart oldu. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P