banner177

banner193

BURSASPOR'DA KARA BULUTLAR DAĞILDI: GÜZEL GELİŞMELER YAŞANIYOR

Başkan Banaz ve yönetimi yaptığı ödemelerle futbolcuların moral motivasyonunu arttırdı… Bursaspor yönetimi Balıkesirspor maçı öncesinde yeşil beyazlı futbolculara bir miktar ödeme daha yaparken, galibiyet primlerinin de önümüzdeki günlerde hesaplara yatacağı öğrenildi.

SPOR 23.03.2022, 11:22
BURSASPOR'DA KARA BULUTLAR DAĞILDI: GÜZEL GELİŞMELER YAŞANIYOR

Spor Toto 1. Lig’de Balıkesirspor’u geriye düştüğü maçta Onur Atasayar ve Joao Pedro’nun attığı gollerle 2-1 yenerek 5 maç aradan sonra galip gelen Bursaspor, milli araya moralli girdi. Bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde toplanarak 2 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da Ankara’da oynayacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başlayacak yeşil beyazlı ekibin önünde eksiklerini bir nebze de olsa kapatabilme adına uzun bir süre bulunuyor.

HESAPLAR YAPILIYOR

Balıkesirspor galibiyetiyle birlikte nefes alan Timsah’ta, yönetim kurulu ve Teknik Direktör Mustafa Er, takımı ateş hattından çıkarma ve geride kalan 9 maçtan da en iyi sonuçlarla ayrılarak gemiyi limana güvenli şekilde yanaştırmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda 27 Şubat’ta yapılan olağanüstü kongre sonucunda yönetimi devralan Başkan Ömer Furkan Banaz ve yönetimi ilk iş olarak oyunculara geçmiş alacakları için bir miktar ödeme yapmıştı.

GÜVEN DUYGUSU ARTIYOR

Yeşil beyazlı yönetimin Balıkesirspor maçı öncesinde de oyunculara bir miktar ödeme daha yaptığı öğrenildi. Balıkesirspor maçına ödeme alarak moralli çıkan yeşil beyazlı futbolculara iç saha galibiyet primi olan 10’ar bin liranın da önümüzdeki günlerde hesaplarına yatırılacağı kaydedildi. Oyunculara ödeme yaparak motivasyonu ve güven duygusunu artırmayı hedefleyen Bursaspor yönetiminin kalan 9 final maçı için de çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Yorumlar (1)
Varol 2 yıl önce
Bizde üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Vali izinli para toplansın katkı yapalım.başka bursa yok
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P