banner201

banner177

banner207

BURSASPOR'DA TAHTA AÇILACAK MI? YÖNETİM KARAR VERDİ

Bursaspor’da maliyeti 150 milyon lirayı aşan transfer tahtasının açılmaması konusunda yönetim görüş birliğine vardı.

SPOR 03.06.2022, 16:07
BURSASPOR'DA TAHTA AÇILACAK MI? YÖNETİM KARAR VERDİ

Yeşil Beyazlılar yoluna mevcut oyuncularla devam edecek. Şu an için takımdan iki isim ayrıldı. Yönetim yeni ayrılıkların yaşanmaması adına işi sıkı tutma kararı aldı. 

ALTYAPIDAN TAKVİYE YAPILACAK

Bursaspor Yönetimi önümüzdeki sezonun planlaması için çalışmalara başlarken, Özlüce’de ciddi bir mesai harcanıyor. Ömer Furkan Banaz yönetimi 150 milyon lirayı aşan transfer tahtasının açılmaması konusunda görüş birliğine vardı. Buna göre Yeşil Beyazlı takım TFF 2. Lig’de bu sezon mevcut kadro ve altyapı oyuncularından gelecek takviye ile rakiplerinin karşısına çıkacak. Yönetim bu doğrultuda sözleşmeleri devam eden kadrodaki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

YÜZYÜZE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Takımdan yabancıların dışında sadece Onur Atasayar ve Vefa Temel ayrıldı. Diğer isimlerle yeniden yüz yüze görüşecek yöneticiler yeni sezonun kadrosuna son şeklini verecek. Herhangi bir oyuncuya resmi transfer teklifi alınmamasına rağmen yönetim olası senaryolar üzerinde de duruyor. Bu nedenle yöneticiler bir an önce kadroyu karara bağlayarak yeni sezonun takımını hazır hale getirme adına Özlüce’de hem kendi aralarında hem de oyuncularla görüşmelerine devam ediyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P