banner177

banner193

BURSASPOR İÇİN KADER MAÇI

TFF 1. Lig'in 13'üncü haftasında sahasında İstanbulspor'u konuk edecek Bursaspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulurken teknik direktör Özcan Bizati mücadeleyi kritik viraj olarak nitelendirdi.

SPOR 17.11.2021, 10:33
BURSASPOR İÇİN KADER MAÇI

TFF 1. Lig'de 3 maçlık galibiyet serisi Kocaelispor karşısında alınan yenilgi ile son bulan ve play-off hattına girme şansını yitiren Bursaspor bu hafta İstanbulspor ile oynayacağı maçı kritik viraj olarak nitelendiriyor. Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör Özcan Bizati milli maç nedeniyle lige verilen arada oyuncularını en iyi şekilde karşılaşmaya hazırlamaya çalıştı. Galatasaray ile oynanılan hazırlık maçında alınan farklı yenilgiye rağmen bazı oyuncuların ortaya koyduğu performans Özcan Bizati'yi ilerleyen haftalar için umutlandırdı. Bizati İstanbulspor maçında tribünlerin tam kapasite açılmasını da büyük avantaj olarak kabul ediyor.

FORMA REKABETİ KIZIŞTI

Takım içinde oluşan forma rekabetinin başarıyı getireceğine inanan deneyimli çalıştırıcı bu düşünceyi oyuncularına da aşılamaya özen gösteriyor. İstanbulspor'u yendikleri takdirde klasmanda rakibinin üstüne geçecek ve play-off hattına bir adım daha yaklaşacak Yeşil Beyazlılar'da antrenmanlar- da bu bilinçle sürdürülüyor. Son 3 maçtan 9 puan çıkaran rakibiyle oynayacağı maçı fazlasıyla önemseyen Yeşil Beyazlılar'da elde edilecek 3 puan yeni bir serinin başlangıcı olacak. Elde edilecek seri ligin ilk yarısının bitmesine az bir süre kala Bursaspor'un üst sıralarla arasındaki bağın kopmamasını ve farkın açılmamasını sağlayacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P