banner177

banner193

BURSASPOR, O MEVKİ İÇİN ALTERNATİF BAKIYOR

Bursaspor'da kaleci arayışları sürüyor. Ataberk Dadakdeniz'in yönetimden 3 milyon lira para istemesinin ardından bu bölgeye transfer için çalışmalarını hızlandıran Yeşil-Beyazlılar tahtanın açılması durumunda ilk olarak kaleci eksiğini kapatacak.

SPOR 27.07.2021, 12:15
BURSASPOR, O MEVKİ İÇİN ALTERNATİF BAKIYOR

Bursaspor yeni sezona Bolu kampında hazırlanırken, bir taraftan transfer tahtasını açmak için çaba sarf eden yeşil beyazlı yönetim teknik heyetin raporu doğrultusunda oyuncu arayışını da sürdürüyor. Sözleşmeleri sona eren futbolculardan Aykut Akgün, Cüneyt Köz, İsmail Can Çavuşluk ve Onur Atasayar ile mukavele yenileyen yönetim anlaşmaya bir türlü yanaşmayan kaleci Mehmet Ataberk Dadakdeniz ile ipleri tamamen kopardı. Daha önce 250 bin liraya oynayan Ataberk’e yıllık 1 milyon lira öneren yönetim, genç eldivenin 3 milyon lira artı ‘başka kaleci almayacaksınız’ şartı üzerine 1 numara için arayışa geçti.

DEMİR SÜPER YAPTI
Ataberk’in Galatasaray ile iki yıllığına anlaşmaya vardığı öne sürülürken, Bursaspor yönetiminin radarına Vakıfköy Futbol Akademisi’nden yetişen ve 2019’da 1 milyon 150 bin Euro bonservis ücretiyle Başakşehir’e satılan Muhammet Şengezer’in girdiği öğrenildi. 
Son iki sezonda iki kez Adana Demirspor’a kiralanan ve özellikle geçen sezon sakatlıktan kurtulduktan sonra oynadığı 5 maçta sadece 1 gol yiyen çukurova temsilcisinin Süper Lig’e yükselmesinde pay sahibi olan 24 yaşındaki Muhammet için görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında.

ALTERNATİFLER HAZIR
Süper Lig hedefiyle sezona giriş yapmaya hazırlanan Bursaspor’da Muhammed’in dışında kale için bir çok aday bulunuyor. 
Denizlispor’un 33 yaşındaki deneyimli eldiveni Cenk Gönen, Galatasaray’dan Fatih Öztürk ile geçen sezonu Menemenspor’da geçiren 22 yaşındaki Batuhan Şen önerilen isimler arasında yer alıyor. Bu arada Beşiktaş’tan Utku Yuvakuran’ın da menajerler tarafından önerildiği ancak transferinin veto yediği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P