banner177

banner193

EMİN ADANUR, BURSASPOR'DAN TÜM ALACAKLARINDAN VAZGEÇTİ

Kısa bir süre önce Bursaspor’dan toplamda 33 milyon TL alacağının 16 milyon liralık kısmını bağışlayan Bursaspor Eski Yönetim Lideri Emin Adanur, şimdi de tüm alacaklarını kulübe bağışladığını açıkladı.

SPOR 06.12.2022, 14:04
EMİN ADANUR, BURSASPOR'DAN TÜM ALACAKLARINDAN VAZGEÇTİ

Bursaspor’un önceki dönem Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yönetimin lideri olan Emin Adanur, yeşil beyazlı kulüpten alacağı olan toplamdaki 33 milyon liradan feragat etti. Geçtiğimiz aylarda Bursaspor camiasına verdiği sözü tutan iş insanı Emin Adanur, Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ile Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde bir araya gelerek kamuoyu önünde 16 milyon lirayı bağışlamış ve Eski Başkan Hayrettin Gülgüler’in de alacağını silmişti. Emin Adanur’un yapmış olduğu örnek davranıştan dolayı Bursaspor Eski Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürler de alacaklarını bağışlamıştı. 

Bu hareketle Bursaspor’da sosyal medya üzerinden yapılan yardım kampanyasının da ateşini fitilleyen Adanur, şimdi de tüm alacaklarını kulübe bağışladı.

Kalan 16,5 milyon liralık kısmı da yeşil beyazlı kulübe bağışlayan Bursaspor Eski Yönetim Lideri Emin Adanur, böylelikle toplamda alacağı olan 33 milyon liranın hepsinden feragat etti.

‘’LUKA CAPAN İLE SÜREKLİ GÖRÜŞÜYORUM’’

Öte yandan Bursaspor eski futbolcusu Luka Capan dosyasını kapatmak için oyuncuyla görüşmelerini devamlı sürdürdüğünü belirten Emin Adanur, ‘’Capan ile sürekli görüşüyorum. Kendisi faizi sildi. En son 340 Bin Euro’ya düştü. Ben 170 teklif ettim. Arayı bulacağız’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P