banner204

banner177

banner193

banner205

EMİN ADANUR'DAN YÖNETİM AÇIKLAMASI

Kulislerde adı Bursaspor Başkanlığı için adı geçen Emin Adanur, adaylığı düşünmediğini ve istifa eden yönetimin yeniden görevine devam etmesi gerektiğini açıkladı.

SPOR 12.10.2022, 18:03 12.10.2022, 18:05
EMİN ADANUR'DAN YÖNETİM AÇIKLAMASI

Olağanüstü Kongre kararı ile sıkıntılı dönemden geçen Bursaspor’da yeni yönetim arayışları sürüyor. Geçtiğimiz hafta 33 milyon TL’lik alacağının yarısını bağışlayarak heyecan dalgası estiren ve adı yeniden Bursaspor başkanlığına geçen iş insanı Emin Adanur, bugün yaptığı açıklamada mevcut yönetimle devam edilmesi gerektiğini söyledi. 

‘SPORTİF BAŞARILAR DIŞINDA TÜM SÖZLERİ TUTUK’

Bursaspor eski Yönetim Lideri Emin Adanur’un kulüpten alacağı 16,5 milyon TL’den vazgeçtiğini açıklaması sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve yeşil beyazlı taraftarlar yaptığı organizasyonlarla bağış kampanyası düzenlemeye başlamıştı. Akabinde taraftar camiasından ve kamuoyundan ‘Gel kulübün başına geç’ davetleri alan ve yoğun baskı ile karşılayan iş insanı Emin Adanur yaptığı açıklamada, Bursaspor kulübünün  istifa eden yönetimle devamından yana olduğunu söyledi.

Adanur, “Ben bu kentte doğan, büyüyen ve geçimini bu kentte sağlayan biriyim. Her Bursalı gibi Bursaspor sevdalısıyım. Benim amacım başkanlık koltuğuna oturmak değil, bu kentin değerini hak ettiği yerlerde, taraftarımızla, kentimizle buluşturmak, aynı değer etrafında coşmak ve coşturmak. Bu amaçla bir dönem önce yönetime gelmiştik ve tahtanın açılmasını sağlamıştık” dedi.

‘BİZİM DÖNEMİMİZDEN İNSANLAR DERS ALMADI’

Bursaspor’un son 8 ayda 2 defa olağanüstü kongreye gitmesinin, mali borç yükünün ağırlaşmasının ve puan kaybının getirdiği istikrarsızlığın devamının kaos ortamını doğuracağını vurgulayan; mevcut yönetiminin görevde kalmasını gerektiğini belirten Adanur, “Bizim dönemimizden insanlar ders almalılar. Yönetim içindeki belirsizlik ve huzursuzluk sporcuları ve sportif başarıyı olumsuz etkiliyor. Bursaspor Kulüp Başkanı Ömer Faruk Banaz ve Asbaşkan Rıdvan Gültekin ile görüştük ve görüşmelerimiz devam edecek. Önümüzdeki günlerde kulübün lehine olumlu gelişmelerin yaşanacağını düşünüyorum. O yüzden Kulübün menfaati açısından daha fazla krizlerin yaşanmaması için istifa eden Ömer Furkan Banaz yönetiminin yeniden aday olması gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

‘TAHTADA GÜZEL GELİŞMELER OLACAK’

Emin Adanur, önümüzdeki hafta tahta ile ilgili güzel gelişmelerin olacağını ifade ederek, “Bu konuda yönetimle görüşüyoruz, tecrübelerimiz onlarla paylaşıyoruz. Bizim dönemimizde bu alanda tecrübesi iyi olan Adnan Ersoy arkadaşımız da kendilerine destek verecek. Yapılan bağışlarla Bursaspor’da olumlu bir hava yaşandı. Bunun böyle devam edeceğini düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

‘BURSASPOR LİGDE RÜŞTÜNÜ İSPATLAYACAKTIR’

Bursaspor’un bu ligde rüştünü ispatlayacağına inandığını söyleyen Emin Adanur, “Bizim yaptığımız bağış ve son zamanlarda Enbiya Topal’ın Twitter üzerinden yaptığı yayınla, çok sayıda insana ulaştık. Bu süreçle atılan adımların yanı sıra mevcut yönetimin görevine devam etmesiyle birlik beraberliğin meyvesini daha da güçlü hissedeceğiz. Mevcut yönetimin devam etmesini ve şehrin bütün dinamiklerine de bu konuda destek vermeye çağırıyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P