banner204

banner177

banner193

banner205

İNEGÖLSPOR'UN BORCU YARIYA İNDİ

İnegölspor’un  Basın Sözcüleri Ozan Can ile Cihan Bozacılar, görevde oldukları ilk 1 aylık sürecin değerlendirmelerinde bulundular.

SPOR 09.09.2020, 11:22
İNEGÖLSPOR'UN BORCU YARIYA İNDİ

 

Kulüp tesislerininde düzenlenen basın toplantısında konuşan Basın Sözcümüz Ozan Can, şunları söyledi:

İnegölspor’umuzun genel durum değerlendirme toplantısında bir aradayız. Yaklaşık 1 ay önce gayet çekişmeli ve demokratik bir kongre sürecinin ardından yönetime geldik. Kongreye katılan ve bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Çok büyük bir sorumluluğu ve görevin bizi beklediğini biliyoruz. Dolayısıyla vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladık. Görev dağılımının ardından çeşitli kurum ve kuruluşları, STK’ları, firmaları, işadamlarımızı ziyaret ederek, maddi ve manevi destekler topladık. Sizlerin huzurlarında tekrar kendilerine teşekkür ediyoruz

. Bu süre zarfında vergi ve SGK ödemeleri, personel ödemeleri, geçen sezondan kalan maç başı ücretler, esnafa yapılan ödemeler olmak üzere toplamda 1 milyon 700 bin lira ödeme yapıldı. Yönetimi devraldığımızda kulübümüzün borcu 3 milyon 200 bin liraydı. Buda zaten kongrede belirtilmişti. Son bir ayda yapılan ödemelerin ardından güncel borcumuz 1.5 milyon civarı. Tabi yeni sezonun yapılanması, transferleri henüz bu rakama dahil değil.

Münür Kanar yönetiminden önceki yönetimden bazı arkadaşların 300 bin lira civarındaki alacaklarını kulübe bağış olarak verdiklerini de önemle hatırlatır ve kendilerine teşekkür ederiz. Yaptığımız iç ve dış transferlerin ardından bu yılki transfer bütçemiz 3,5 milyon olarak ortaya çıktı. Gayet başarılı bir ekip kurduğumuzu düşünüyoruz. Başkanımızın önderliğinde yönetim kurulu olarak gayet özverili çalışarak çok güzel, genç, dinamik ve başarıya aç arkadaşlar topluluğu oluşturduğumuzu düşünüyoruz.

20 Eylül Pazar günü sahamızda Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacağız. Grubumuz çekişmeli bir grup ama İnegölspor için hiçbir zaman zor yoktur. Her zaman başarı için mücadele eden arkadaşlar topluluğu olmak üzere çalışmalar yapan bir kulüptür. Maçların özellikle ilk yarısının seyircisiz oynanacağını belirtmek istiyoruz. Tabi maç yayını için kanallar ile görüşüyoruz ama henüz net bir şey yok. Taraftarımızın desteğini arkamızda hissetmek isterdik ama malum pandemi süreci var. İkinci bir emir çıkana kadar maçlar seyircisiz oynanacak. Bedenen olmasa da ruhen taraftarlarımızın gücünü takımın arkasında hissedeceğimizden eminiz. Bu arada Hacı Mustafa Karabulut ailevi nedenlerden dolayı bizden müsaade isteyerek takımdan ayrılmak istedi. Bizde zorluk çıkarmadık. Dolayısıyla yerine bir futbolcu arkadaşımızı alabiliriz ama vaktimizde daralıyor. Acele edip yanlış karar vermek istemiyoruz. Şimdilik yeterli gözüküyor ama şartlar olgunlaşırsa, son bir transfer daha yapabiliriz. Mali olarak istediğimiz seviyeye gelmemiz için birkaç aya daha ihtiyacımız var. Tabi bu vesile ile belediye başkanımız Alper Taban’a, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye, Ticaret Odası Başkanımız Yavuz Uğurdağ’a, MÜSİAD Başkanımız Mehmet Döngel’e, İnegöl OSB Başkanımız Zeki Şahin’e, Yenice OSB Başkanımız Nedim İncebay’a, Mobiliyum Başkanımız Talha Timur Han’a, işadamlarımıza, esnaflarımıza, kurum ve kuruluşlara huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyoruz ve her zaman destekçimiz olacaklarından eminiz.”

 

 

 

Basın Sözcümüz Cihan Bozacılar ise “Dış transferde 11 oyuncu kardeşimle anlaştık. Gayet genç, dinamik, mücadeleyi seven arkadaşlarımız. Tabi bunların içinde tecrübeli kardeşlerimizde var. 7 tanesi iç transfer 4 tanesi de altyapıdan A takıma çıkarttığımız oyuncularla birlikte 22 kişilik bir kadro oluşturmuş olduk. 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ali Aydemir’i Hekimoğlu Trabzon’dan, 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Erdem Seçgin’i Beşiktaş’tan, 29 yaşındaki forvet Abdulkadir Kuzey’i Keçiörengücü’nden, 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Fatih Üge’yi Çankaya’dan, 26 yaşındaki sol bek Fatih Çiplak’ı Kahramanmaraş’tan, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Metin Yüksel’i Zonguldak Kömürspor’dan,  28 yaşındaki sağ bek oyuncusu Caner Solmaz’ı Bodrumspor’dan,  24 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdi Can Şehit’i Pribram’dan, 22 yaşındaki defans oyuncusu Bilal Yıldırım’ı Sancaktape’den, 20 yaşındaki defans oyuncusu Ogün Çalışkan’ı Galatasaray’dan, 29 yaşındaki kaleci Gökhan Siverek’i Ergene Velimeşe’den transfer ettik. İç transferde ise 22 yaşındaki Gökhan Kurumuş, 21 yaşındaki Ahmet Hakan Şahin, 20 yaşındaki Selimcan Temel, 20 yaşındaki Selim Can İnci, 21 yaşındaki Ömer Faruk Şenkan, 20 yaşındaki Emir Özsoy, 20 yaşındaki Mertcan Babat olmak üzere 7 arkadaşımızla anlaştık. Ayrıca 4 oyuncumuz olan Erdal Kaya, Yunus Emre Duyan, Berkan Çelik ve kaleci Emre Şeker kardeşlerimizi de profesyonel yaparak A takımımıza dahil ettik. Böylelikle 22 kişilik oyuncu kadromuzu oluşturmuş olduk.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P