banner177

banner193

SÜPER LİG DEVİ BURSASPORLU 2 OYUNCUYA TALİP

Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu, 7 Ocak Cuma günü (yarın) İstanbul'da Fenerbahçe yönetimiyle pazarlık masasına oturacak. Kritik görüşmede öncelik Taha Altıkardeş'in Sarı Lacivertli kulübe transferi. Toplantıda Batuhan Kör'ün durumu da ele alınacak bir diğer konu başlığı.

SPOR 06.01.2022, 18:16
SÜPER LİG DEVİ BURSASPORLU 2 OYUNCUYA TALİP

Bursa Hakimiyet'in haberine göre Bursaspor'un iki genç oyuncusu için 7 Ocak Cuma günü (yarın) kritik gün. Yeşil Beyazlılar büyük bir sürpriz yaşanmadığı takdirde Taha Altıkardeş ve Batuhan Kör için Fenerbahçe yönetimiyle pazarlık görüşmelerine başlayacak.

Sportif direktör Deniz Kolgu, Bursaspor adına görüşmeleri yürütecek isim olacak. İstanbul'da gerçekleşecek görüşmede ele alınacak ana konu başlığı Taha Altıkardeş'in Sarı Lacivertli kulübe transferi.

Ancak Fenerbahçe'nin ilgisini çeken Batuhan Kör'ün durumunun toplantıda ele alınacağı bildirildi. Bilindiği gibi Burak Kapacak'ın transferi sırasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yeşil Beyazlılar'dan Taha Altıkardeş'i de istemişti.

YILDIZLARI PARLADI

Geçen sezon ligin ikinci yarısından itibaren gösterdiği performansla dikkatle üzerine çeken Taha Altıkardeş bu yıl inişli çıkışlı bir grafik çizse de son maçların banko ismi haline geldi.

U19 Milli Takımı'nda da forma giyen 18 yaşındaki futbolcu bu sezon lig ve kupada toplam 14 maçta 855 dakika sahada kaldı. Batuhan Kör de sezon başından bu yana görev yapan bütün teknik direktörlerin vazgeçemediği tek isim oldu. Ümit Milli Takım'da da oynayan 20 yaşındaki futbolcu lig ve kupada tüm maçlarda süre alırken, 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe zirvesinde öncelikle Taha'nın sonrasında da Batuhan'ın kaderi belli olacak.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P