banner201

banner177

banner193

TAHSİN TAM YENİ SEZON KADROSUNU HAZIRLIYOR

Bursaspor’da teknik direktör Tahsin Tam yeni sezonun kadrosunu oluşturuyor.

SPOR 03.07.2022, 11:47
TAHSİN TAM YENİ SEZON KADROSUNU HAZIRLIYOR

Vakıfköy’den A Takım’a çıkacak genç oyuncuları tespit eden deneyimli çalıştırıcı bayrama kadar futbolcular hakkındaki son kararını verecek.

VAKIFKÖY’DE İZLEDİ

Bursaspor’da yeni yılın planlanması şekillenirken, Yeşil Beyazlılar sezonu 13 Temmuz’da Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde açacak. İkinci etap çalışmaları için 2 Ağustos’ta Afyon’a gidecek Bursaspor’da teknik direktör Tahsin Tam yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Hafta boyunca Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde genç oyuncuları mercek altına alan ve yetkililerden gerekli bilgileri toplayan Tahsin Tam bayrama kadar net kadroyu belirleyecek.

KUBİLAY BELLİ DEĞİL

Tamamına yakını genç ağırlıklı isimlerden oluşacak Bursaspor kadrosunda Enver Cenk Şahin ve Hasan Ayaroğlu’nun da takımda kalması bekleniyor. Kubilay Sönmez’in durumu henüz belli değil. Kubilay’la son kez görüşüldükten sonra net karar verilecek. U18 Milli Takımı ile Akdeniz Oyunları’nda mücadele eden Eren Tunalı’nın yeni sezon kadrosunda olacağı öğrenildi. Tahsin Tam Vakıfköy’den Özlüce’Ye gelecek oyuncular arasında yapacağı elemeyle yeni sezonun kadrosunu netleştirecek.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P