banner201

banner177

banner193

TİMSAH, ÇIKIŞ YOLU ARIYOR

Belirsizliklerin sürdüğü yeşil beyazlı kulüpte yönetim kurulu; taraftarlar ve camiadan anlayış bekliyor… Hem mali hem de sportif anlamda sağlam adımlar atmak isteyen Bursaspor yönetimi, tüm çıkış yollarını arıyor…

SPOR 03.06.2022, 12:27
TİMSAH, ÇIKIŞ YOLU ARIYOR

Bu sezon yaklaşık 100 milyon lira harcadığı Spor Toto 1. Lig’de tutunamayarak küme düşme üzüntüsü yaşayan ve yeni sezonda tarihinde ilk kez TFF 2.Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da belirsizlikler sürüyor. Öncelikle mali planlama konusunda sağlam adımlar atmak isteyen yeşil beyazlı kulüpte, önümüzdeki günlerde belirsizliklerin son bulması beklenirken, Ömer Furkan Banaz yönetimi camiadan sabır bekliyor.

OYUNCULARIN DURUMLARI NE OLACAK?

Statü gereği 2.Lig’de yabancı futbolcu oynatamayacak Bursaspor’da yönetim kurulu, henüz sözleşmesi feshedilmeyen yabancı oyuncularla kulübün menfaatine göre fesih anlaşmaları yapmak için yoğun çaba sarfediyor. Ayrıca kiralıklar dışında sözleşmeleri sona eren yerli futbolcularla ilgili atılacak adımlar merak konusu olurken, sözleşmesi devam eden yerlilerin takımla devam edip etmeyecekleri belirsizliğini koruyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kapalı olan transfer tahtası için ilk etapta 140 milyon liraya ihtiyaç duyan yeşil beyazlılarda bu konuyla ilgili atılacak adımlar da camia tarafından dikkatle takip ediliyor. Yönetim kurulu, 27-28 Ağustos’ta başlayacak lig öncesinde oluşturulacak kadro yapılanması başta olmak üzere, Teknik Direktör konusu ve diğer konularla ilgili önümüzdeki süreçte kamuoyu ve camiayı aydınlatmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P