banner177

banner193

TİMSAH'I LİG'DE BIRAKACAK FORMÜL: ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

Son 5 haftaya düşme hattında giren Bursaspor’un hali içler acısı… Mutlak kazanılması gereken Gençlerbirliği maçında pozisyon üretmekte dahi zorlanan yeşil beyazlıların cumartesi günü Denizlispor’u yenmekten başka çaresi bulunmuyor.

SPOR 21.04.2022, 13:36
TİMSAH'I LİG'DE BIRAKACAK FORMÜL: ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

1963 yılında kurulan ve 2010 yılında Süper Lig’de şampiyon olarak Türk futbol tarihini yeniden yazan Bursaspor tarihinin en zor günlerini yaşıyor. 3 sezondur mücadele ettiği Spor Toto 1.Lig’den düşme tehlikesini iliklerine kadar hisseden yeşil beyazlı takımın önünde 5 kritik maç kaldı.

Salı akşamı mutlak kazanılması gereken Gençlerbirliği maçında pozisyon üretmekte zorlanan ve 1 puana razı olan yeşil beyazlı oyuncuların kendilerini toparlaması şart.

47 PUAN LİGDE BIRAKIR
Spor Toto 1.Lig’de bitime 5 hafta kaldı ve 32 puanla 18. basamakta yer alan Bursaspor’un düşme hattından kurtulabilmesi için bundan böyle puan kaybı yaşamaması gerekiyor. Cumartesi akşamı Timsah Park’ta oynanacak Denizlispor maçını mutlaka kazanması gereken yeşil beyazlı takımın umutlarını sürdürebilmesi için Manisa FK deplasmanından da 3 puan çıkarıp iç sahada ağırlayacağı Ümraniyespor’u yenmesi gerekecek.

Bandırmaspor deplasmanının ardından yine iç sahada oynanacak Menemenspor maçını kazanıp 47 puana ulaşmak Bursaspor’u ligde tutmaya yetecek.

ARMAYI YERE DÜŞÜRMEYİN
Gençlerbirliği maçında tribünleri dolduran 20 bini aşkın taraftarını sergilediği futbolla hayal kırıklığına uğratan Teknik Direktör Mustafa Er ve talebelerinin Denizlispor karşılaşmasını kazanma adına gerekli mücadeleyi sahaya yansıtmaktan başka çareleri bulunmuyor.

Puan kaybetme lüksü kalmayan Bursaspor’un kalan 5 maçı da kazanması için cesur yüretlere ihtiyacı var. Yeşil beyazlı camia futbolculardan oynayacakları 5 maçta Bursaspor’u ligde tutacak sonuçları almalarını ve armayı yere düşürmemelerini istiyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P