banner201

banner177

banner193

TİMSAH İÇİN TEK YOL 3 PUAN! İşte Eyüpspor maçı 11'i

Yeşil Beyazlılar TFF 1. Lig’in 22. haftasında bugün saat 19.00’da Eyüpspor ile karşılaşacak. Direnç Tonusluoğlu'nun yöneteceği Eyüp Stadı’ndaki mücadele ayrıca TRT Spor ile beIN Max-1’den canlı olarak yayınlanacak.

SPOR 23.01.2022, 11:09
TİMSAH İÇİN TEK YOL 3 PUAN! İşte Eyüpspor maçı 11'i

Teknik Direktör Tamer Tuna yönetimindeki Bursaspor’da tek hedef galibiyet...

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Bursaspor deplasmanda Eyüpspor’a konuk olacak. Eyüp Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak. İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Direnç Tonusluoğlu'nun yardımcılığını Murat Temel ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fatih Tokail olacak. Zorlu karşılaşma TRT Spor ile beIN Max-1’den canlı olarak yayınlanacak.

SERİ KIRILSIN İSTİYOR

Son 6 maçını kazanamayan ve küme düşme hattının içinde yer alan Bursaspor, bu seriyi zorlu deplasmanda sonlandırmak istiyor. Zirve hesapları yapan Eyüpspor ise 5 maçtır kaybetmiyor. Bu arada Yeşil Beyazlı ekipte, kart cezalısı olan Taha Altıkardeş ve İsmail Yüksek ile birlikte sakatlığı devam eden Luka Capan forma giyemeyecek. İstanbul’a eksik giden Timsah yine de kazanmak için savaşacak.

GALİBİYET YOK

Bursaspor ile Eyüpspor bugüne kadar 1 kez resmi maçta karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki tek maç bu sezonun ilk yarısındaki Bursa’da Bitci Timsah Park’ta oynanan müsabaka oldu. Bursa’da oynanan maçı İstanbul temsilcisi Timur Temeltaş ve Dibba’nın golleriyle 2-0 kazanmıştı. Yeşil Beyazlılar deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak ilk kez rakibi karşısında kazanmak istiyor.

BRUNO MAÇ SAATİNDE

Zorlu maçta Bursaspor’da önemli eksikler bulunuyor. Yeşil Beyazlılarda kart cezalısı olan Taha Altıkardeş ve İsmail Yüksek ile 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Luka Capan forma giyemeyecek. Timsah’ta ayrıca takımın en önemli parçalarından Massimo Bruno’nun duruma ise maç saatinde belli olacak.

EYÜP STADI'NDA ÖNLEM ALINDI

Tüm TÜrkiye’de etkili olan kar yağışları sebebiyle bir çok maç ertelenirken, Bursaspor’un rakibi Eyüpspor ise stadında önlem aldı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, “Pazar günü oynayacağımız Bursaspor maçı öncesinde İstanbul'da verilen 'yoğun kar yağısı' uyarısı göz önünde bulundurularak Eyüp Stadı'nın zemini koruma altına alınmış ve her türlü tedbir sağlanmıştır” denildi.

MUHTEMEL 11'LER:

EYÜPSPOR: Emrullah Şalk, Yalçın Kılınç, Mezague, Bülent Uzun, Popov, Mikail Okyar, Timur Temeltaş, Bekir Yılmaz, Umut Bulut, Mete Kaan Demir, Caner Hüseyin Bağ

BURSASPOR: Erhan Erentürk, Mert Yılmaz, Nico Zalazar, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar, Kubilay Sönmez, Burak Altıparmak, Massimo Bruno, Namık Alaskarov, Batuhan Kör, Tim Matavz

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P