banner204

banner177

banner193

TİMSAH'TA KADRO DEĞİŞİYOR

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Özcan Bizati, Kocaeli kampının ardından radikal değişikler almaya hazırlanıyor. Özellikle savunmada farklı oyunculara şans verecek olan deneyimli teknik adam, 3 maçta 9 puan hedefi koydu.

SPOR 14.10.2021, 10:28
TİMSAH'TA KADRO DEĞİŞİYOR

Son resmi maçını 26 Eylül'de Ankaragücü ile oynayan ve 17 Ekim'de TFF 1. Lig'in 9'uncu haftasında Boluspor'la karşılaşacak Bursaspor'da geri sayım başladı. Lig mücadelesine 21 gün ara veren Yeşil Beyazlılar'da Boluspor karşısında tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Bu karşılaşmayı dönüm noktası olarak kabul eden Bursaspor sonrasında oynanacak Balıkesir ve Keçiören maçlarında da üç puan almanın hesaplarını yapıyor. 3 maçta 9 puan toplamayı kafasına koyan Bursaspor'da teknik direktör Özcan Bizati uzun bir aradan sonra bugün takımını ideal kadroyla taktik çalıştırabilecek.

Milli takımdan dönen oyuncuların da yer alacağı antrenmanda Bizati takımının yeni oyun şablonunu deneme fırsatını yakalayacak.

CAPAN-ZALAZAR ÖN PLANDA

Deneyimli çalıştırıcının Karagümrük maçında savunmanın ortasında birlikte oynattığı Luka Capan ve Nicolas Zalazar ikilisini bozması beklenmiyor. Sağ bekte Mert Yılmaz'ın oynama ihtimali yüksek. Bu durumda Burak Altıparmak orta sahaya çekilecek. Sol bekte Mehmet Erdem Uğurlu'nun oynaması durumunda Onur Atasayar'ın sol kanatta oynaması gündemde. Takımın tek forveti olarak Tim Matavz'ın sahaya çıkması bekleniyor. Bu durumda Batuhan Kör hamle oyuncusu olarak kullanılacak. Takımdaki şablonu değiştirme noktasındaki Özcan Bizati'nin kanatlarda görev yapan ve sergiledikleri performansla beklentinin altında kalan Elton Acolatse ve Reagy Ofosu ikilisinden birini kulübeye çekme ihtimali bulunuyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P