banner201

banner177

banner207

TİMSAH'TA KRİZ: Teklifi kabul etmedi

Bursaspor'la İsmail Çokçalış arasındaki ipler kopma noktasına geldi. Bursaspor'un kendisine yaptığı ödeme teklifini kabul etmeyen genç futbolcu parasını almadığı takdirde yarın serbest kalacak.

SPOR 19.11.2021, 15:26
TİMSAH'TA KRİZ: Teklifi kabul etmedi

Bursaspor'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Geçen sezonun 28'inci haftasında Altay ile oynanılan maçta çapraz bağları kopan ve yaklaşık 7 aydır sahalardan uzak kalan İsmail Çokçalış ile Yeşil beyazlı kulüp arasında ödeme krizi çıktı. Beklenmedik bir şekilde iplerin kopma noktasında geldiği İsmail Çokçalış gerekli ödemeyi alamadığı takdirde yarın serbest kalacak. Edinilen bilgiye göre geçen sezon 250 bin lira garanti ücrete oynayan İsmail Çokçalış'la mevcut yönetim göreve geldikten sonra ücretinde iyileştirmeye gidildi. Ağustos ayında 250 bin liralık yıllık ücreti 2,5 milyon liraya çıkarılan genç futbolcuya bu süreçte 250 bin liralık ödeme yapıldı. Ancak İsmail Çokçalış Ekim ayının 19'unda Bursaspor'dan bu yılki ücretinin tamamının ödenmesini istedi.

PARANIN TAMAMINI İSTİYOR

Kalan 2 milyon 250 bin liralık tüm sezona ait alacağının tamamını tek seferde ödenmesini isteyen genç futbolcunun tahsilat için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğu öğrenildi. Bursaspor Yönetimi'nin kendisine sunduğu 1 milyon lira nakit ve geri kalan kısmı için çekle ödeme teklifini kabul etmeyen İsmail Çokçalış ödemenin tamamını tek seferde nakit tahsil edeceğini kulübe bildirdi. Galatasaray'ın radarında olan, ameliyatı ve rehabilitasyon sürecini Sarı Kırmızılı kulübün doktoru tarafından yapılan genç futbolcu gerekli ödemeyi alamadığı takdirde yarın serbest kalacak. Bursaspor Yönetimi gemileri yakan genç futbolcunun kendisine sunulan ödeme teklifini kabul etmemesinin şokunu yaşıyor ve sunulan ödeme teklifini kabul etmesini bekliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P