banner204

banner177

banner193

banner205

TİMSAH'TA YENİ EKİBE GÜVEN 'TAM'

Bursaspor’da yönetim sportif direktörlüğe İsmail Ertekin’i, teknik direktörlüğe de Tahsin Tam’ı getirirken, camiada kaybolan umutlar yeniden yeşerdi. Ertekin ve Tam ikilisine camia fazlasıyla güveniyor. Yeşil Beyazlılar’da yeni görev tanımları ve teknik ekip de belli oldu.

SPOR 11.06.2022, 16:28
TİMSAH'TA YENİ EKİBE GÜVEN 'TAM'

Uzun süredir sessizliğini koruyan ve bu nedenle camianın tepkisini toplayan Ömer Furkan Banaz başkanlığındaki Bursaspor Yönetimi bir gün içinde iki önemli hamle yaparak bir anda taraftarın kaybolan umutlarını yeniden yeşertmeyi başardı.

YENİ YAPILANMA

Özlüce’de sportif direktörlüğe İsmail Ertekin’i, teknik direktörlüğe de Tahsin Tam’ın getirilmesi Yeşil Beyazlı renklere görül verenler arasında olumlu karşılık buldu. Ertekin ve Tam ikilisi bu süreçte yeni bir yapılanma modeli belirleyecek ve Yeşil Beyazlı takımın yeniden bir üst lige çıkması için mücadele edecek. Her iki ismin bu ligi iyi bilmesi Özlüce’de önemli bir avantaj olarak kabul ediliyor.

EKİBİ BELLİ OLDU

Sportif direktör İsmail Ertekin takımla ilgili saha dışı konularda söz sahibi olacak. Ertekin, yönetime futbol yönlendirmesinde bulunacak. Saha içindeki yetki teknik direktör Tahsin Tam’a ait. Transfer tahtası kapalı Bursaspor’da Tahsin Tam yoluna gençler ve tecrübelilerden kurulu kadroyla devam edecek. Tam’ın ekibi de belli oldu. Tam, yoluna Karacabey’deki ekibiyle birlikte devam edecek. Ekibe daha önce Ertekin’in yardımcılığını yapan Sinan Korkmaz dahil edildi. Tahsin Tam’ın ekibi; antrenörler Coşkun Eminoğlu ve Sinan Korkmaz, kaleci antrenörü Naim Gürel, analizci Onur Baş ve atletik performans antrenörü Murat Erdem’den oluştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P