banner201

banner177

banner207

TİMSAH TRANSFERDE TAHTAYA TAKILDI

Bursaspor’da transfer tahtası bir kez daha kapandı. Yönetim ön anlaşmaya varılan Cenk Şahin, Olkovski ve Ozegovic’le resmi sözleşme imzalayamıyor. Yönetim önce tahtayı açacak sonrasında Tamer Tuna’nın kadroda düşünmediği oyuncuların sözleşmelerini feshederek kontenjan yaratacak.

SPOR 18.01.2022, 09:27
TİMSAH TRANSFERDE TAHTAYA TAKILDI

Ara transfer döneminde kadroya yapılacak transferlerle ilgili çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da teknik direktör Tamer Tuna yaptığı açıklamada, “Gelecek gidecek oyuncular olacak. Prensipte anlaştığımız oyuncular var. Bu hafta onlar katılabilirdi. Biraz ağır işleyen, sonucu geç alınan bir süreç yaşayacağız” diye konuştu. Yeşil Beyazlılar’da Tamer Tuna’nın bahsettiği sürecin ağır işlemesinin başlıca nedeni transfer tahtasının kapalı oluşu.

BU HAFTA BİTER Mİ?

Yönetim ön anlaşmaya varılan Gaziantep FK’dan Cenk Şahin ve Pawel Olkovski ile Adanaspor’dan ayrılan Ognjen Ozegovic’in transferlerini duyurma adına tahtayı açmak için uğraş verirken, diğer yandan Tamer Tuna’nın kadroda düşünmediği yabancı oyuncuların söz-leşmelerini en az zararla feshetmeye çalışıyor. Bu işlemleri hafta içinde tamamlamayı planlayan yönetim hafta sonuna kadar yeni transferlerle sözleşme imzalamayı hedefliyor. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P