banner204

banner177

banner193

banner205

ARTIK SİZDE YAPABİLECEKSİNİZ! ÜNLÜ OLMANIZA GEREK KALMADI

İnstagram'da bir dönem 'yukarı kaydır' şeklinde kullanılan ancak daha sonra 'bağlantı çıkartması' şeklinde güncellenen yenilik için yeni özellik geldi. Artık takipçi sayısına bakılmaksızın herkes dilediği bağlantıyı-linki hikayesine ekleyebilecek. İşte detaylar

TEKNOLOJİ 28.10.2021, 17:29
ARTIK SİZDE YAPABİLECEKSİNİZ! ÜNLÜ OLMANIZA GEREK KALMADI

Instagram'ın yukarı kaydır özelliğini bilmeyen pek yok. İstenilen linklerin hikâyelerde paylaşılmasını sağlayan bu özellik, Instagram'daki yüksek takipçili hesapların sıklıkla kullandığı gördüğümüz bir özellikti. Özellikti diyoruz çünkü Instagram "yukarı kaydır" özelliğini kısa bir zaman önce kaldırdı. Bunun yerine, bağlantı çıkartması (Link Sticker) geldi. Şimdi ise bağlantı çıkartması özelliği için yeni bir duyuru yapıldı.

INSTAGRAM'DA HERKES İÇİN BAĞLANTI ÇIKARTMASI DÖNEMİ

Instagram, hikâyelere bağlantı ekleme özelliğini tüm hesaplar için genişlettiğini duyurdu. Bu özellik ile birlikte artık siz de hikâyelerinizde bağlantı paylaşabileceksiniz. Üstelik bunun için hesabınızın takipçi sayısına bakılmayacak, hesabınız ne kadar büyük veya küçük olursa olsun bağlantı çıkartmasını kullanabileceksiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P