‘BURSA ANNELERİ’  EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

Sosyal medya üzerinden faaliyet gösteren ‘Bursa Anneleri’ isimli topluluk düzenli olarak anne ve çocuklarla bir araya gelerek bilgilendirici ve eğlendirici faaliyetler düzenliyor. Hiçbir kar amacı gütmeyen topluluk, alanında uzman isimleri annelerle buluşturduğu gibi çocukların kişisel gelişim ve bilgi birikimine katkı sağlıyor.

YAŞAM 15.10.2021, 17:28
‘BURSA ANNELERİ’  EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

Topluluğun başından bu yana tüm süreçlerde rol alan ve Bursa’da yaşayan anneleri tek bir çatı altında toplayarak bugün 12 bini aşkın takipçisiyle adını duyuran Bursa Anneleri’nin kurucularından Yazar Esra Can topluluk hakkında bilgiler verdi.

‘Annelik Yolu’ ‘İçimdeki Yabancı’ gibi alanında ses getiren birçok kitabının yazarı Özel eğitim öğretmeni Esra Can, “Çok küçük bir grup ile başladığımız bu yolda bugün 12 bin takipçimizle büyük bir aile olduk. Anne ve çocuklara yönelik içerikler üreterek kişisel bilgi birikimlerini arttırmayı hedefliyoruz.

Bunun yanı sıra her ay farklı konuklarımız oluyor. Alanında uzman doktorlarımız konuk olduğu organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Çocuk hastalıklarından, psikolojiye, sosyolojiye kadar birçok alanda eğitimlerimiz oluyor. Her geçen gün sayımızın artmasından memnuniyet duyduğumuzu söylemek istiyoruz. Annelerin sosyalleşmesi ve çocukların her alandaki eğitimleri bizim tek önceliğimiz. Her meslek grubundan annelerin olduğu topluluğumuzu bir araya getiren şüphesiz çocuklarımız oluyor.

-

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P