banner204

banner177

banner193

banner205

BURSA’NIN DÜNYA MARKASI HELVACI ALİ’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

Bir Bursa markası olan, Türkiye’nin asırlık helvacısı Helvacı Ali birçok şehirde açtığı şubelerle hizmet ağını her geçen büyütürken helva lezzetimizi dünyaya tanıtıyor. İlk olarak 1900’lü yıllarda İnegöl’de kurulan ve günümüzde dünya markası haline gelen Helvacı Ali, pandeminin gerçek kahramanları sağlık çalışanlarına yönelik destekte bulundu. 

YAŞAM 23.01.2021, 11:50
BURSA’NIN DÜNYA MARKASI HELVACI ALİ’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

İnegöl’de birçok sosyal yardım ve sağlık çalışanlarına yönelik desteklerin sağlanması için faaliyet gösteren İnegöl Hastane Derneği, Bursa’dan dünya markası haline gelen Helvacı Ali’nin destekleriyle sağlık çalışanlarının yüzünü güldürdü.

 HELVACI ALİ’DEN ÖRNEK DESTEK

Helvacı Ali’nin sahibi İş insanı Cihan Bozacılar ile bir araya gelen İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe; İnegöl’de sağlık çalışanlarının sorunlarını masaya yatırdı. Pandemi nedeniyle iş yükü artan sağlık çalışanlarının değerinin her zaman bilinmesi gerektiğini ve bu sebeple maddi manevi her türlü destek olacağını belirten iş insanı Cihan Bozacılar; 3 adet diz üstü bilgisayarı İnegöl Hastane Derneği’ne bağışladı.  Başkan Altuntepe, İHD ve tüm sağlık çalışanları adına Bozacılar’a teşekkür ettiği açıklamasında Helvacı Ali’nin desteklerinin süreceğinin müjdesini de verdi.  

İHD’DEN TEŞEKKÜR

İHD Başkanı Yasin Altuntepe sosyal desteklere ilişkin yaptığı açıklamada, “İnegöl’ümüzde sağlık çalışanlarının her fırsatta yanında olmaya onların eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Birçok iş insanımız ve esnaflarımız bizlere destek oluyorlar. İlçemizde görev yapan filyasyon ekiplerine, 112 Ambulans noktalarına, Devlet Hastanemize ve daha sayamadığım birçok sağlık kahramanımıza destek olmaya devam edeceğiz. Paylaştıkça güçleniyoruz. Emeği geçen, destekte bulunan tüm hayırseverlerimize minnettarız.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P