banner204

banner177

banner193

banner205

HİÇ ÖDÜLLERİ 9. KEZ SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye’nin en prestijli ödülleri arasında yerini alan ve bu yıl 9’ncu kez verilen Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri sahiplerini buldu. Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin (BHİD) organizasyonu ile düzenlenen ve 9 kategoride ödüllerin dağıtıldığı 9. HİÇ Ödülleri töreni; iş, siyaset ve sektörün önemli isimlerini bu yıl da bir araya getirdi.

YAŞAM 04.04.2022, 15:38 04.04.2022, 15:47
HİÇ ÖDÜLLERİ 9. KEZ SAHİPLERİNİ BULDU

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından düzenlenen ve 9’ncusu bu yıl verilen Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ)Ödülleri Bursa Ticaret Sanayi Odası’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Törene; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Celal Korkut, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kayaoğlu TOBB KGK Doğu Marmara Bölge Temsilcisi Sevgi Saygın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fuat Alpaslan, CHP İl Başkan Yardımcısı Orhan Arslan, BURTİMDER Başkanı Murat Çakmaker, BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu’nun yanı sıra iş dünyasının temsilcileri ile siyasiler ve sektör temsilcileri katılım sağladı.

CANSEL ORUÇ, "TÜM KURUM VE KURULUŞLARI KUTLUYORUM"

Sunuculuğunu Selda Hasret Arslan’ın yaptığı ödül töreninin açılışında konuşan BHİD Başkanı Cansel Oruç, “Derneğimizin, 2012 yılında başlattığı Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri süreci çığ gibi büyüyor. Üyelerinin de destekleriyle ulusala açılan ve dokuzuncu yılını gerçekleştiren HİÇ Ödülleri kentin tanıtımına da katkı sağlamaktadır. 9 yıldır Türkiye’nin en büyük kurumlarından, en önemli sivil toplum örgütlerinden, en değerli halkla ilişkiler şirketlerinden proje katılırken, birbirinden değerli ödüller verildi.

Hepsi birbirinden değerli birbirinden yaratıcı. Halkla ilişkiler gerçekten mucizeler yaratıyor. Türkiye’de halkla ilişkiler endüstrisinin gösterdiği gelişmeden büyük heyecan ve mutluluk duyuyorum. Bir meslek mensubu olarak bütün meslektaşlarımla iftihar ediyorum.  Bildiğiniz gibi iletişim bir bütün. Pandemi döneminde de gördük ki iletişim çok önemli.Kendimizi doğru ifade edebilmek sadece bireylerin değil, markaların da vazgeçilmezi. Ülkemizin daha da ileri gitmesi için markalar yaratmamız, iletişim yatırımını sürdürmemiz gerek. Kurumsal bir markanın veya ticari bir markanın rekabet gücü, iletişim yatırımıyla doğru orantılıdır. Buradan yola çıkarak önemli projeleriyle başvuru yapan ve ödül alan tüm kurum ve kuruluşları kutluyorum. HİÇ Ödülleri süreci ekip işi, bu anlamda tüm ekibe teşekkür ediyorum. İletişimimizin bitmediği güzel günler diliyorum” dedi.

KENTİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYOR

Bu yıl, pandemi nedeniyle dijital ortamda açıklanan 8. HİÇ Ödülleri’nin de verildiğine dikkat çeken Oruç, “Bu gece farklı bir durum var. 9’ncu yılın ödüllerini sahipleri ile buluştururken, ayrıca pandemi nedeni ile geçtiğimiz yıl açıklanan fakat ödül töreni yapılamayan 8. HİÇ Ödülleri de bu organizasyonda sahiplerine ulaşıyor” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, kente değer katan HİÇ Ödülleri’nden dolayı BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Cansel Oruç ve yönetim kurulunu tebrik etti. HİÇ Ödülleri’nin kendisi için ayrı bir önemi olduğuna değinen Çelik, Başkan Yardımcılığı görevine geldiği 2019 yılında ilk katıldığı etkinlik olan HİÇ Ödülleri’nin kendisi için ayrı bir önem taşıdığını dile getirdi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener de 9 yılında HİÇ Ödülleri’nin başarısını kutlarken, iletişimin her alanda önemine değindi.

Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, Bursa’ya değer kattığı için HİÇ Ödülleri’nden dolayı BHİD Yönetimini kutladı.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, bu tür ödüllerin daha da artması gerektiğini, kurumların da bu tür ödüllere projeleri ile katılması gerektiğini kaydetti.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, BHİD Yönetim Kurulu’nu kutlarken, halkla ilişkiler çalışmalarının öneminin her geçen gün arttığını, kurumların kendini doğru ifade edebilmesinin anahtarı olduğunu söyledi.

9. HİÇ JÜRİSİ SEKTÖRÜN NABZINI BELİRLEDİ

9. HİÇ Ödülleri jürisi projelerle sektörün nabzını tuttu. Jüri, TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özgüden Özen, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen, Marka Konseyi Başkanı Bülent Fidan, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Levent Özkoçak,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi  Engin Çağlak, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Cansel Oruç’tan ulaştı.

9. HİÇ ÖDÜLLERİ’NDE 9 KATEGORİDE ÖDÜL DAĞITILDI

Yapılan açılış ve selamlama konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Bu yıl Pazarlama İletişimi, STK kategorilerinde ödül alan olmazken, 9 kategoride verilen ve geceye katılan protokol mensuplarının ellerinden ödüllerini alan firma ve bu firmaların ödüle layık görülen projeleri şu şekilde:

Kurumsal İletişim: “Enerji Danışmanım” projesiyle Limak Enerji Uludağ Elektrik

Kurum İçi İletişim: “Yönderfest” projesiyle Bursa Yönder Okulları

Kurumsal Sosyal Sorumluluk: “Yarının Kadın Liderleri Programı” projesiyle Cargill Türkiye

Sponsorluk İletişimi: “Çilek Kupası” sponsorluk çalışmasıyla Çilek Mobilya

Dijital PR: “Yeni Medyada İçerik Pazarlama” çalışmaları ile Tabiat Binicilik Merkezi

Kamu Kuruluşları: “Ana Kucağı Eğitim Merkezi” projesiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi

ÜNİ-PR:         1. İstanbul Tonlarında Espresso” projesiyle Maltepe Üniversitesi 

                        2. Marmaranın Devası” projesiyle Erciyes Üniversitesi 

                        3. “İBB Özel Ulaşım” projesiyle Maltepe Üniversitesi 

Meslek Lisesi:Hayvanlar Dostlarımız Doğamız Hayatımızdır” projesiyle Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Jüri Özel Ödülleri: “Benim Nilüfer’im” projesiyle Nilüfer Belediyesi

                                “Kaldera İle Yeniden Özgür” projesiyle Yaşar Üniversitesi

                                “Bir Teneffüs Bir Nefes” sosyal sorumluluk projesiyle Süleyman Demirel Üniversitesi

                              “Gökmen ve Uzay Havacılık Merkezi (GUHEM)” projesiyle Bursa Ticaret ve Sanayi Odası

8. HİÇ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİ’NE ULAŞTI

Kurumsal İletişim kategorisinde Proyem Sanayi Ve Tic. A.Ş (Matlı), Yetiş Proyem ile,                   

Kurum İçi İletişim kategorisinde  Çilek Mobilya, Çilek Akademi ile                          

Sosyal Sorumluluk kategorisinde Eker Süt Ürünleri, Otizmli Bireyler İş Gücünde ile,                     

Sponsorluk İletişimi kategorisinde Lenovo Türkiye,  Basketbolda Performansın Adı Lenovo ile,                               

Dijital İletişim kategorisinde Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş., Fabrika Mobil Kurum İçi Mobil Uygulaması ile,                     

Pazarlama İletişimi kategorisinde Media Markt Media Markt Hizmetler ile,                       

Kamu Kuruluşları kategorisinde  İnegöl Belediyesi,  İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi ile,                           

STK kategorisinde BUSADER, Obezite 360 ile,                  

Üni -Pr/ İletişim Fakülteleri kategorisinde ise   

Kurumsal İletişim kategorisinde Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, Koustech Kurumsal İletişim Projesi ile, 

Sosyal Sorumluluk kategorisinde Süleyman Demirel Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü,              Kitabın Işık Olsun ile,

Sosyal Sorumluluk kategorisinde Süleyman Demirel Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü,              Umut Işığı Alzheimer Hastalığında Zihni Dinç Tutma ile,

Pazarlama İletişimi kategorisinde T.C. Maltepe Üniversitesi, İznik'i Adım Adım Keşfet ile ödüle layık görüldü.

Bu yıl jüri özel ödülüne iki proje layık görüldü.

Jüri Özel Ödülü      BALKANTÜRKSİAD BALNET Projesi

Jüri Özel Ödül Uludağ Koleji, Dostum Doğa Projesi’nin oldu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P