İNEGÖL AVM ORMAN HAFTASI’NDA ALTI BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR

Sektörüne örnek olacak sosyal sorumluluk projelerine önem veren İnegöl AVM; 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü iş birliği ile altı bin adet fidan dağıtımı yapıyor. Orman Haftası nedeniyle AVM içerisinde ağaçlandırma gereken yerlere Deha Kids anaokulu öğrencileri ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi. Ormanların önemine dikkat çekmek için yapılan bu etkinlikte çocuklar hazırladıkları pankartlarla ağaç ve orman sevgisinin önemine değindiler.

YAŞAM 23.03.2022, 14:28
İNEGÖL AVM ORMAN HAFTASI’NDA ALTI BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR

İnegöl AVM’de 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü’nün tedarik ettiği altı bin adet fidan dağıtımını yapılıyor.

Doğayı ve çevreyi korumanın önemine her aşamada dikkat çeken İnegöl AVM daha önce gerçekleştirmiş olduğu  “Bir Dönünüşüm Hikayesi” projesi ile renavasyon sebebiyle sökülen ahşapları geri dönüştürerek AVM içerisinde ziyaretçilerin kullanabilecekleri banklar ve çocuk oyun alanı yaparak toplamda 80 ağacı kesilmekten kurtarmıştı.

Ormanların önemini anlatmak ve farkındalık oluşturmak için yapılan iş birliği kapsamında; Orman İşletme Müdürlüğü AVM içinde 22-23-24 Mart tarihlerinde stand açarak ziyaretçilere fidan dağıtımı yapıyor. 

Sorumlu marka anlayışı ile çalışmalarını yürüten İnegöl AVM ayrıca Deha Kids Anaokulu öğrencilerini ağırlayarak onlarla birlikte fidan dikimi de gerçekleştirildi. Ormanların önemine dikkat çekmek için yapılan bu etkinlikte çocuklar hazırladıkları pankartlarla ağaç ve orman sevgisinin önemine değindiler.

Hijyenik ve güvenli alışverişin adresi…

Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla herkesi Mart ayına özel düzenlediği etkinliklere katılmaya davet ediyor. 

Alışveriş Merkezi, uygulamaya aldığı önlemlerle Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P